III Festival acampada danses del món a la Marina Alta


Aquest cap de setmana la Vall d´Ebo acull la música i la dansa d’ací i d’arreu del món. Qui s´aprope podrà trobar tallers de percussió, dansa del ventre, danses portugueses, capoeira, danses meditatives i ibèriques, entre d’altres coses.

Aquest cap setmana la Vall d´Ebo acull el III Festival-acampada danses del món a la Marina Alta. La idea va sorgir al si d’un grup de dansarins de la comarca que s’acostaven mensualment a la Malvarrosa de València per gaudir del ritme de la música, de les sensacions de la sorra sota els peus, de l’espai obert que és la platja… Aquesta experiència la van voler ampliar i compartir amb més gent i així és com va nàixer el festival.

Després de l’èxit del primer festival de danses del món que va tenir lloc a La Vall d´Ebo s’ha tornat a triar aquesta localitat per celebrar aquestes jornades lúdiques i dinàmiques. Des de divendres 28 d’abril fins a dilluns 1 de maig Vall d´Ebo assistirà a múltiples i variades danses a més de tallers de percussió i altres tallers d’animació infantil dedicats especialment per als xiquets i xiquetes que hi vagen. D’altra banda, dissabte i diumenge, a partir de 11 de la nit hi haurà concerts per seguir gaudint de la música.

Els assistents podran triar entre un gran ventall de modalitats rítmiques: danses del ventre, danses portugueses, capoeira, danses meditatives, danses ibèriques, tai-chi, biodansa, danses valencianes i un genèric de danses del món.


Tothom pot acudir a aquest tercer festival-acampada de danses del món i gaudir de la música vinguda d’arreu del planeta, a més de poder aprendre a moure’s al seu ritme.

Per a tota aquella persona que estiga interessada i encara no haja tingut temps d’informar-se pot entrar a la pàgina web: www.dansesmarinalta.com
384 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!