III concentració de vehicles antics a Pego

Aquest diumenge, 14 de juny, a les 9’30 eixiran del Passeig Cervantes cotxes i motos d’exposició que han resistit al pas del temps gràcies al mimo dels seus propietaris. Enguany recorreran Pego, El Verger, Els Poblets, Pedreguer, La Llosa de Camatxo, Alcanalí, Parcent i Murla. Els vehicles estaran exposats al Passeig a partir del migdia. Per tercer any consecutiu el Club d’Amics de Vehicles Antics de Pego ha organitzat una concentració d’aquests aparells tan volguts pels seus propietaris i propietàries i que es conserven quasi com el primer dia, almenys pel que fa al seu aspecte físic. Cotxes i motos que ja no es veuen per les carreteres més que en comptades ocasions seran els protagonistes el diumenge de matí a Pego i a bona part de la comarca, ja que no s’estaran quiets, sinó que una vegada concentrats, es deixaran admirar.

L’eixida serà a les 9’30 del matí des del Passeig Cervantes, abans, però, la inscripció dels participants es realitzarà de 8’30 a 9’30 hores. Així mateix es donaran els dorsals per a distingir els participants. Una vegada fet tot això, la comitiva de vehicles antics començarà a desfilar pels carrers de Pego fins enfilar la carretera de racons per a arribar fins El Verger, on esmorzaran davant de l’Ajuntament.

La resta de pobles pels que passarà la desfilada de Vehicles Antics segueix per Els Poblets, Pedreguer, La Llosa de Camatxo, Alcanalí, Parcent i Murla, última parada abans d’arribar a Pego per a matar el cuquet amb una picadeta. De nou al municipi deixaran estacionats els vehicles antics al Passeig Cervantes perquè tothom puga admirar, de prop la restauració d’aquestos cotxes i motos que ja no es troben. Estaran sota l’atenta mirada d’un vigilant de seguretat mentre els i les participants dinen.
461 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!