Ciudadanos (C’s) avança que en breu presentaran la seua candidatura

El coordinador de la formació al municipi no ha especificat una data concreta, però ahir avança a Ràdio Pego que estan tramitant la configuració de la llista de la candidatura de Ciudadanos a Pego i que, en breu la faran pública.
Dijous passat una de les noves formacions polítiques que es presentaran a les eleccions municipals del 24 de maig, Ciudadanos (C’s), va muntar estant al Mercat, com ha fet en alguna altra ocasió en estos darrers mesos per a donar-se a conèixer a la localitat. C’s es presenta, en el seu futllet informatiu, com un grup format per «ciudadanos que hemos decidido dar un paso al frente y empezar a actuar. No queremos seguir siendo agentes pasivos, ni queremos ver como la crisis económica e institutcional que vivimos nos arrebata la esperanza de un futuro mejor».
En clau local, però, li preguntàvem al coordinador de la formació, a Rafael Mendías en que es traduixen eixes inquietuds. Contestava que principalment desitgen «una transparència al poble, que hi haguera més servicis per al poble, que estiguera millor atès i que es poguera opinar i parlar. Que la gent puguera dir el que ella vullguera. Que s’escoltara. Cosa que no s’està escoltant per a res», asseverava Mendías. El coordinador de Ciudadanos demanava «facilitats» perquè eixos canvis es puguen dur a terme.
D’altra banda, Mendías avançava a Ràdio Pego que el partit «està en tramitació i que prompte tindrem la llista feta i la publicarem perquè el poble sàpiga quina és».
695 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!