Iberdrola preveu ampliar les fonts d’alimentació de Pego en 2016

És el que van traslladar a la regidora d’Urbanisme, Alícia Siscar, els responsables de l’empresa elèctrica a la Marina Alta durant la reunió que van mantenir ahir de matí. Els motius dels reiterats microtalls de llum a Pego els atribuïxen al canvi d’un seccionador unipolar, al robatori d’un transformador i a què una àguila es va electrocutar en un punt de línia.
La Regidora d’Urbanisme, Alícia Siscar, es va reunir ahir de matí amb els responsables d’Iberdrola a la Marina Alta per tractar de resoldre les causes que han provocat reiterats microtalls de llum al municipi en els últims mesos.
La informació remesa per l’oficina d’Urbanisme explica que els responsables de la companyia elèctrica atribuïxen eixos microtalls de llum a diverses causes. La primera d’elles, és que a finals d’agost van canviar un seccionador unipolar del sector Monte Pego. Tot i este canvi, però, els talls breus de llum continuaren produint-se al municipi durant la primera setmana de setembre. Segons els responsables de l’elèctrica estos es van produir a causa del «robatori d’un transformador en Penya Roja, per on passa la línia d’alimentació de subministrament». Este transformador ja ha sigut reposat per Iberdrola. A més, asseguren les fonts, l’empresa «ha reforçat els que transformadors que hi ha perquè no siguen tan accessibles».

Diumenge a la nit es va produir un altre tall de llum, este un poc més llarg que els de principis de setembre. Este tall va ser causat degut a que «una àguila va quedar electrocutada en un punt de la línia».

Durant la reunió entre la regidora d’Urbanisme i els responsables d’Iberdrola a la Marina Alta, estos van avançar que de cara al 2016 la companyia preveu «ampliar les fonts d’alimentació del municipi i canviar tots els comptadors a electrònics per poder detectar amb més rapidesa les deficiències».

Per últim, des de la regidoria d’Urbanisme informen que es poden fer les reclamacions pel que fa als danys ocasionats pels microtalls de llum al correu electrònic distribucion@iberdrola.es o al telèfon d’atenció al client d’Iberdrola. Recordar també que, si es necessita un justificant que a Pego es va produir un microtall, es pot passar per la policia local perquè els té tots registrats.
666 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!