I Trofeu de Nadal del Club de Bàsquet Pego

Abans d´anar-se´n de vacances de nadal els prebenjamins, benjamins, alevins i infantils tindran una jornada d´excepció, perquè el dissabte s´enfrontaran a les mateixes categories del Pamesa València. De 9.30 a 1.30 del matí el Pavelló Ausiàs March serà una festa del bàsquet. També donem compte de la propera jornada de Futbol Sala.

Les vacances de Nadal arriben per als escolars en tots els sentits, són dates per a descansar, per a renovar energia, per a jugar amb els amics i amigues sense preocupar-se de les hores lectives… per fer no res… simplement ser… Els xics, però, que juguen a bàsquet no deixaran totes les seues activitats habituals fins dissabte, el 23 de desembre tenen una cita ben especial al Pavelló Municipal d´Esports perquè enguany s´ha creat el I Trofeu de Nadal del Club de Bàsquet, competició que enfrontarà els categories de prebenjamins, benjamins, alevins i infantils del Bàsquet Pego i contra els del Pamesa València per tal de motivar aquests joves esportites.

Es jugarà un partit per categoria. Si tenim en compte que hi ha al voltant de 300 xiquets i xiquetes que entrenen aquest esport, són bastant els partits que es disputaran durant el matí de dissabte. El primer encontre està previst que comence a les 9.30 del matí. L´hora de finalització del I Trofeu de Nadal del Club de Bàsquet està previst a la 1.30 de la vesprada. El que es tradueix en al voltant de 8 partits jugats durant tot el matí.

L´únic problema d´organització que ha tingut el I Trofeu de Nadal és que el Club de Bàsquet Pego està composat per xics i xiques, i el Pamesa València només té equips masculins, el que ha suposat que les xiques només pugen tenir una participació passiva. Tot i que no és una participació gens envejable, si es té en compte que elles seran un pilar fonamental de recolzament per als seus companys de club. Potser l´any que ve, puguen disputar el Trofeu contra les jugadores del Ros Casares.

Durant la jornada de competició entre els més joves del bàsquet Pego i els del Pamesa, els assistents podran observar el bon joc dels locals i, qui sap, pot ser s´endevine alguna futura estrella del bàsquet entre tots els participants… el fet és que aquest esport té molta força entre els més joves i això és nota en la participació, només cal que aquesta es vega reforçada per l´afició.Jornada 12
23 i 30 desembre 2006

Pavelló D. 23 16:00 F. S. EDICO vs BAR ZORRILLA/ELE. MOYA

Pavelló D. 23 17:00 EMIC/FERROBOX vs PAP. A2/CONST. ELS PEGOLINS

Pavelló D. 23 18:00 CAFETERIA BURGUER BALI vs MARPEGO/MANTENGARDEN

Pavelló D. 23 19:00 TEAM TIP-TOP vs FONT. HILARIET/L’ENCONTRE

Pavelló D. 30 16:30 TALLER 2000/S. LA CASA vs DISTRIBUCIONS CERESOLA

Pavelló D. 30 17:30 SPORTS LA CASA vs VALL D’EBO

Pavelló D. 30 18:30 REST. POLIGONO/TALL. CHIPI vs PAP. A2/CONS. ELS PEGOLINS

Pavelló D. 30 19:30 RODES SERRA/CAMBRILS OB. vs PA VARIAR

468 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!