I Trobada del Bloc a la Marina Alta

Centenars de militants nacionalista de la Marina Alta es reuneixen a Pego per a agafar força de cara a les properes eleccions. El Bloc s’ha marcat com a objectius recuperar el diputat provincial i també entrar a les autonòmiques. El seu secretari general, Enric Morera va advertir a Esquerra Unida que estan disposats a pactar però no a qualsevol preu.
El Bloc de la Marina Alta es va reunir el dissabte a Pego per a celebrar la seua I Trobada a la comarca en l’inici de la campanya electoral. Un acte al què van assistir representants polítics nacionalistes de tota la Marina Alta i també el secretari general del Bloc, Enric Morera. Els parlaments és van iniciar amb la benvinguda del secretari de Pego, Germà Miralles, que va presentar al responsable comarcal dels nacionalistes, Salvador Sendra. Sendra va demanar fer pinya per a fer llistes a tota la comarca i recuperar el diputat provincial, a més de fer fóra del govern al PP en alguns municipis i controlar al PSOE. També va agrair el treball de l’agrupació de Pego.


Per la seua banda, el secretari general, Enric Morera, va destacar la importància de fer comarca i de prendre iniciatives supranacionals i va afegir que l’acte del dissabte suposa la remuntada dels nacionalistes.


Morera després de repassar les alcaldies del Bloc a la comarca va centrar el seu discurs en un nivell autonòmic, on després de proclamar-se hereu dels maulets o d’Estellés, entre altres, va dir que el Bloc és l’única formació que pot donar respostes a problemes com el de l’agricultura.


Finalment, Morera va parlar de la perversitat del sistema electoral i va insistir en què per canviar, el Bloc compta, però va advertir a socialistes i a esquerra Unida que sense el Bloc no hi haurà canvi. Disposats a sumar, però no a qualsevol preu, el secretari general va agrair el suport de la marina a la seua candidatura a la presidència de la Generalitat.

265 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!