I Trobada arxiprestal de Pego i Les Valls


Més de 800 persones van participar, dissabte passat, en aquesta celebració dedicada a la família. 30 parròquies han col•laborat en l’organització d’una setmana plena de celebracions que van culminar en una eucaristia al Pla de la Font.

30 parròquies han col•laborat en tota una setmana de celebracions, per a preparar la I Trobada de l’Arxiprestat de Les Valls de Pego. A les 16 hores de dissabte passat, el centre de Pego es va convertir en una romeria de fidels de Les Valls. Tots ells tenien un punt de trobada comuna: el teatre municipal que va donar la benvinguda a la I Trobada Arxiprestal de Famílies de Pego i Les Valls.

200 cristians de les 30 parròquies que formen l’arxiprestat 67 de la Diòcesi de València, van assistir a la projecció cinematogràfica “Kamchatka”, que va tenir lloc poc temps després de la benvinguda. Al finalitzar, els assistents van participar del cinefòrum, al voltant de la temàtica de la família, que va anar dirigit pel reverend. D. José Lluïu Barrera. Paral•lelament, desenes de xiquets van participar dels jocs i activitats de temàtica familiar que van organitzar el grup Júnior i el moviment Scout de Pego.

A tots els fidels ja presents, se’ls van sumar més de 500 per a participar de la gran Eucaristia de Campanya que es va oficiar al Pla de la Font. En la celebració es va fer palès el lema de la V Trobada Mundial de Famílies que se celebrarà a València el proper mes de juliol. És per això que el paper de la família com a transmissora de la fe, va adquirir una rellevància especial al si de l’eucaristia.

Segons l’arxiprest de Les Valls de Pego D. Melcior Seguí, “esta primera trobada ha estat un vertader èxit”, per la qual cosa “açò ens ha animat a projectar una futura trobada per a l’any que ve, en un altre poble de l’arxiprestat”. Per a D. Melcior, “en tot l’arxiprestat es nota un especial interès per la família, i exemple d’això és que ja hi ha 300 inscrits per a acudir al V Trobada Mundial de les famílies a València”.

A l’acabar l’Eucaristia, els participants van assistir al sopar de germanor que va tenir lloc al Passeig Cervantes, després de la qual el grup de música testimonies “Sal i Llum”, va amenitzar la vetllada amb un concert que va resultar molt animat.


415 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!