I Mitja Marató Vila de Pego

Estem a 27 de gener de 2011, manquen 3 dies per a doner inici a la primera mitja marató vila de Pego, el nombre de corredors inscrits ja supera en créixens els 300 participants, per tant arribarem a més de 400 que era l’objectiu que ens havíem proposat i que creiem que era l’ideal per iniciar la singladura de la mitja de Pego.
Aquesta cursa es pot portar a cap gràcies a l’aportació econòmica de les regidories d’Esports i d’Igualtat d’Oportunitats de l’Ajuntament pegolí, a la tasca desenvolupada pels membres i socis de Dorsal-19 i per la quota d’inscripció dels corredors que venen a participar doncs sí. Encara que molts no s’ho cregueu els corredors paguen per participar, la crisi econòmica i estructural que estem patint fa que els ajuntaments i els patrocinadors col·laboren amb les mateixes quantitats de fa 20 anys, per tant l’única forma de cobrir el pressupost de la cursa és comptant amb la col·laboració dels mateixos atletes.

Aquestes som les firmes pegolines que ens ajuden a portar a cap la I Mitja Marató de Pego: MasyMas Supermercats, Ima Motors, Taller De Pedra, Cafeteria Baalbino, Mobles Ferser, Restaurant Club de Tennis, Arenas Forna, Cristalls Sendra, Aluminis Jaume, Bar Zorrilla, Panificadora Pegolina, Transports Catarro, Bar Polïgono, Domèstics Ventall, Distribucions Ceresola (tota l’aigua de la cursa;) Bar Daniel, Mobles Alemany, Racó de Baco, Coopego, Aire condicionat Reig, Hostal Reig, Clínica Pego, Menbisi Construccions, Jardineria Pascual Puig. A tots ells gràcies per la seva col·laboració.

Així que el diumenge que ve a les 10 del matí sortirà la I Mitja de Pego des del Passeig del Clot, dedicat al nostre cantant Miquel Samper “ Michel”
Preguem a tot el poble col·labore aparcant el cotxe on no moleste i procurant no circular pel traçat de circuit. Gràcies.

Ferran Ferrando,
Cultural Dorsal-19
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!