Hui ha començat l’asfaltat del camí vell d’Alcalà al terme de Pego

Durant 2 ó 3 dies el camí estarà tallat al trànsit rodat. Des de l’Ajuntament de Pego suggereixen accedir a la zona del repetidor per l’Atzúbia. L’actuació al camí de vell d’Alcalà contempla reparar els trams del terme municipal de Pego que es troben en més mal estat. El pressupost total de l’obra és de 59.273,75 euros i se sufragarà al 50% per la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Pego.
Finalment, este matí han començat les obres d’asfaltat del camí vell d’Alcalà, un vial molt deteriorat que millorarà després d’esta actuació al terme municipal de Pego.

Esta actuació només es durà en terme pegolí perquè es tracta de la concessió d’una ajuda que concedix la Diputació d’Alacant i està sufragada a mitges per les dos administracions. Concretament es tracta d’una ajuda per a camins de titularitat no provincial publicada al BOP el passat 15 de febrer de 2013.

La zona en què s’actua té una longitud d’uns 1.665 metres lineals i una amplària
mitjana de 4.50 metres. L’actuació consistix en:

El pressupost màxim per a l’execució d’obres objecte de la convocatòria, no podia superar en cap cas, els 60.000 euros, IVA inclós. Les quanties màximes d’ajuda a concedir per la Diputació d’Alacant s’estableixen en base a la població. Als municipis de més de 10.000 habitants la Diputació els cobreix el 50% del cost de l’obra. En el cas que ens ocupa l’obra està valorada en 59.273,75 euros que pagaran al 50% la Diputació d’Alacant (29.636,88 euros) i l’Ajuntament de Pego (29.636,87 euros). Diners, estos últims que ixen de l’última modificació de crèdits i crèdits extraordinaris aprovada en el plenari de novembre i que provenen, principalment, de la productivitat i hores extres no destinades al personal laboral de l’Ajuntament de Pego.

Els treballs d’asfaltat han començat este matí de dilluns i, segons fonts municipals, duraran 2 ó 3 dies. Durant eixe període estarà tallat el trànsit rodat. Des de l’Ajuntament de Pego suggerixen que, per accedir al repetidor, es puge per l’Atzúbia.
503 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!