Homenatge al Santíssim Crist de la Providència


Durant aquest cap de setmana han tingut lloc a Pego els actes en honor al patró de la SAT del Bullentó. Calen destacar els cants que es van realitzar en honor a quatre creus de Pego el sainet que va tenir lloc dissabte per la nit al Teatre Municipal, i la visita del Conseller d´Agricultura, Juan Cotino el diumenge pel matí.

Des de dijous passat fins diumenge, Pego ha rendit homenatge al Santíssim Crist de la Providència, el patró de la Societat Agrària Regs del Bullentó. 4 dies farcits d’actes que començaren dijous amb el Tríduo en honor al Crist. Divendres les cornetes i tambors de la Confraria del Crist pregonaven de la festa pels carrers del municipi.

El dissabte de vesprada quatre creus de maig distribuïdes en distints punts de Pego van ser cantades en honor al Crist de la Providència. Per la nit el sainet “Una nit al Sambori” del grup de Sainet la Fundació d´El Verger va ser l’encarregat de posar la nota irònica a la festa. Carmelo Ortolà, alcalde de Pego, ha comentat el gruix de participants en els actes programats.

També diumenge, però de matí la Confraria del Crist de la Providència i la SAT de Bullentó, van poder gaudir de la visita inesperada del Conseller d´Agricultura, Juan Cotino, que es va desplaçar fins a Pego per tal de presenciar la missa solemne cantada per l’Orfeó de Pego a quatre veus mixtes. Posteriorment va visitar la residència d’ancians i les diferents seus de la confraria del crist i de la sat del Bullentó.

Les festes en honor al Santíssim crist de la providència acabaren diumenge per la nit amb un castell de focs d’artifici.

375 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!