Gran demanda d’informació sobre Pego i Les Valls a la V Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana

La percepció dels expositors ha estat satisfactòria en la darrera Fira de Turisme que ha incrementat en un 50% la vista de professionals del sector. De l’estand de Pego i Les Valls el que més èxit va tenir va ser la guia gastronòmica, que es va esgotar i les rutes senderistes. Ahir es va clausurar la V Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana que enguany duia com a lema ‘Vine, sent i experimenta’. Tot i la conjuntura econòmica actual el certamen va tancar les seues portes amb un increment de visitants. I és que les xifres apunten a què el divendres, primer dia del certamen, es va produir un increment de més d’un 10% respecte a l’edició de 2008. Pel que fa a la vista de professionals del sector, l’increment va ser més que significatiu, ja que ha estat d’un 50% més que l’any anterior. Des de l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls, que ha acudit a la Fira des què aquesta va nàixer també es mostraven sorpreses per l’afluència de gent, que contrastava amb la baixada del nombre d’expositors.

“La veritat és que estem molt contentes perquè ha sigut un èxit impressionant”, així començava Mari Nieves Mayor, tècnica de Turisme de Pego i Les Valls, la seua crònica sobre l’estada de l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls a la V Fira de Turisme de la Comunitat Valenciana. I és que confessava Mayor que “no ens esperaven tanta gent. Hem tingut ple tot el cap de setmana, des del divendres que vam començar fins a ahir per la vesprada va estar tota l’estona plena de gent”. Apuntava Mari Nieves Mayor alguns dels possibles factors claus en l’èxit de l’estand de Pego i Les Valls “teníem el sorteig d’una estada en un apartament turístic, donàvem la guia gastronòmica que és el primer que es va esgotar” i a banda d’això una altra de les propostes estrella d’aquesta zona, el senderisme, que cada vegada sembla que té més acceptació entre la gent.

Els cirerers en flor ha estat una de les demandes de la gent que s’ha acostat a l’estand de Pego i Les Valls en aquesta Fira de Turisme, una ruta que s’ha encetat aquest any junt a la ruta dels Moriscos i que ha tingut èxit d’assistència en les seues dos primeres edicions, ja que han assistit una trentena de persones en els dos caps de setmana que s’han dut a terme. El resultat de les mateixes ha fet plantejar-se a l’Oficina de Turisme continuar elaborant noves rutes que s’adapten a cada estació de l’any per donar cobertura als encants que ofereix la natura de la mà del temps que la disposa. Així, ja s’està treballant en una nova ruta pels cirerers amb el fruit ja madur que començarà a ofertar-se entre maig i juny.

Continuem parlant de turisme però centrant-nos en les dates en les que estem i en les que entrarem, dates de vacances per a molta gent. Així que la pregunta és obligada, quina és la previsió d’ocupació o visites per a Setmana Santa a Pego i Les Valls? Una pregunta que des de l’Oficina de Turisme, però, encara no ens poden respondre ja que encara no tenen dades oficials perquè segons explicava la tècnica de Turisme, Mari Nieves Mayor, la tendència està canviant i “la gent s’espera a última hora” per a reservar, cosa que abans no passava, de fet normalment es feien les reserves al voltant de dos mesos abans de la data prevista per a les vacances. La contestació a aquest fenomen segons Mayor és que la gent s’espera “per si baixen els preus o si hi ha una oferta d’última hora”.

La Tourist Info estarà oberta dijous, divendres i dissabte de matí per a donar servei a tota la gent que puga visitar Pego i Les Valls i busque informació turística. Serà per tant a partir de dimarts que ve quan l’Oficina de Turisme puga oferir xifres oficials d’ocupació i visites.

470 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!