“Gosses” a l’escenari

La darrera obra d’Albena Teatre es representa dissabte a les 10’30 de la nit al Teatre Municipal de Pego. Dos homes totalment diferents, en un parc, parlant de coses del dia a dia, mentre passegen les seues gosses. Una comèdia àcida amb un rerefons reflexiu sobre la violència masclista. La darrera producció de la consolidada companyia de teatre valenciana Albena Teatre arriba aquest dissabte a Pego. A les 10’30 de la nit l’escenari del Teatre Municipal de Pego acollirà “Gosses”, una obra original que se sustenta en la quotidianitat. Una escenografia bàsica encetarà el mecanisme de suggestió d’aquesta obra que té com a protagonistes dos homes i la seua relació amb les seues gosses. La tasca de Chema Cardeña i Josep Manuel Casany, amb els seus personatges és essencial i l’experiència interpretativa d’ambdós assegura l’afirmació de la directora escènica, Laura Useleti, “els actors ho donen tot dalt de l’escenari”.

L’originalitat de l’obra que va llegir a l’Argentina Laura Useleti, “Perras” la va colpir de tal manera que va sentir la necessitat de parlar. És així com es gesta “Gosses”. Amb ella Laura Useleti, una dona polifacètica amb un ampli currículum, s’endinsa, per segona vegada, en la direcció escènica d’una obra basada en la quotidianitat i que té com a una de les seues claus exposar, a través de la conversa de dos homes, les relacions de poder.

Reflexió, denúncia de comportaments masclistes i humor. L’humor és el fil conductor de “Gosses” des l’inici de la representació està present en les escenes del dia a dia i en els contrastos entre els personatges. Un treball en equip que fa quasi un any que recorre els escenaris valencians.

456 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!