Futbol base, esquaix, bàsquet, hanbol a Pego i comarca este cap de setmana

A més, aquesta nit s’inaugura la nova seu del Centre Excursionista de Pego, als baixos del Camp de Futbol del Pujol, al final del carrer Llavador.
En esports comencem parlant per la lliga d’Esquaix que s’estrenava enguany. Un dels seus organitzadors, la valorava com molt positiva i alhora explicava que la idea fa nàixer arrel de les 12 hores d’esquaix que van dur a terme l’any passat. Després de consultar la idea amb els participants a eixa competició van decidir dura-la endavant i va ser tot un èxit perquè es van apuntar fins a 26 persones.

Del que es continuen queixant els jugadors i les jugadores d’esquaix de les condicions de la pista, que “tot i estar com està hem anat apanyant-ho i almenys hem pogut fer la lliga”, explicava Jordi.

Pel que fa a la final de la lliga d’esquaix, que disputaran el mateix Jordi contra José Ramon, es disputarà dissabte, a les 6 de la vesprada. Seguidament, a les 8 de la vesprada, es disputarà el 3r i 4t lloc. Immediatament després es durà a terme l’entrega de trofeus i per als participants hi haurà un petit refrigeri.


D’altra banda, avui divendres a les 7’30 de la vesprada té lloc al Trinquet de Murla l’entrega de premis esportius comarcals en el que la representació pegolina és sonora pel que respecta al bàsquet i és que en la lliga comarcal de bàsquet els equips pegolins han quedat de la següent manera:

• Aleví Masculí 1r
• Aleví Femení 2es
• Infantil masculí 2ns
• Infantil Femení 3es

Aquesta nit, a les 21 hores, s’inaugura el Centre Excursionista de Pego la seua nova seu, situada al final del carrer Llavador, sota els vestuaris de les Pistes del Pujol. Ximo Sala, membre històric del Centre Excursionista afirmava que “aquest divendres és un dia esperat perquè durant dos anys hem estat treballant en la nova seu”. Després del sopar, allí mateix, hi haurà festa al local i per arrodonir “diferents projeccions audiovisuals que mostraran diferents experiències excursionistes”. Destacava Sala que la inauguració està oberta a tot el poble.

La nova seu del Centre Excursionista està dividida en quatre parts, una per a reunions i magatzem, una altra de vestuaris, una altra està destinada al gimnàs i un altre apartat del centre albergarà un complet rocòdrom per a l’escola d’escalada. Assegurava Ximo Sala que “el que volem és començar una nova etapa en la que segur que tindrem molt d’èxit”. Intuïa que amb els complements que tenen “el centre va a experimentar una pujada forta de gent i intentarem també implicar a la gent més joveneta que vinga a entrenar”.

Dissabte de matí, a partir de les 10’30 el Pavelló Cobert albergarà un triangular d’handbol de la categoria benjamí, on participaran els equips de Xaló, El Verger i Dénia.

No oblidem el II Torneig de Futbol 11 de la Fira i Festes de Pego 2010

El dissabte, 12 de juny, des de les 9’30 del matí, al Camp de Futbol Cervantes, les categories de cadet i infantil del Club Esportiu Benissa, Unió Esportiva Xàbia, Club de Futbol Base Gandia i Pego Club de Futbol, mesuraran les seues habilitats en el terreny de joc, una vegada finalitzada la lliga regular.

Ximo Bondia, coordinador de l’escola de futbol base, explicava que l’expectativa amb aquest torneig és “que els xiquets acaben la temporada divertint-se jugant al futbol, sense cap pressió de guanyar res i que participen tots”.

La dinàmica del torneig, “és una lligueta de quatre equips, i el millor dels quatre equips, tant d’infantil com de cadet, seran els campions”, tot i que puntualitzava Siscar que “tindran trofeu tots els equips”. També hi haurà un trofeu per categoria per al màxim golejador i equip menys golejat.

Durant la jornada de dissabte al Cervantes, des de les 9’30 del matí i fins les 20 hores, aproximadament, es podrà veure futbol sense parar, “com si fora un 12 hores de futbol”, exemplificava el coordinador de futbol base del Pego CF.

400 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!