Futbol al Cervantes

Divendres i dissabte el Pego Juvenil i el de II Regional hauran de demostrar la seua forma física en els partits programats contra el Gandia Juvenil i el Dénia de I Regional, respectivament. D’altra banda, a partir del proper dilluns, 20 d’agost, s’obri el període d’inscripció per a l’escola de futbol juvenil. Ja fa dies que el Camp Cervantes no és utilitzat per a demostrar damunt la gespa com es troben els jugadors dels diferents equips del Pego. Aquesta situació s’acabarà demà divendres. La cantera del Pego de tercera divisió eixirà al camp de joc a mesurar les seues forces contra el Gandia Juvenil. Així, tots els aficionats i les aficionades d’aquest esport podran veure espectacle futbolístic no només per televisió sinó també i principalment en viu i en directe perquè l’entrada és gratuïta. A les 8 de la vesprada de demà divendres, 17 d’agost la primera cita al Cervantes amb els del juvenil.

Despús-demà dissabte el torn és per al Pego de II Regional. Aquests, ja amb més experiència s’enfrontaran contra el Dénia de I Regional. Tot un repte que de segur es treuen de les mans de la millor manera possible, oferint un bon joc per a delectar el públic expectant que també tindrà les portes obertes del Camp Cervantes a partir de les 8 de la vesprada.


D’altra banda, recordem que a partir del dilluns que ve, 20 d’agost i fins el 20 de setembre, s’obrirà el període d’inscripció per als xiquets i xiquetes entre 7 i 18 anys que vullguen apuntar-se a jugar futbol. De dilluns a divendres de 9 a 13 hores a la segona planta de l’Ajuntament de Pego en la Regidoria d’Esports es podran inscriure els interessats. Caldrà dur una fotocòpia de DNI i dos fotografies de carnet. El preu de la inscripció és de 45 euros.
245 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!