Finalitza el taller d’iniciació a la història local de Pego

Ho fa amb l’entrega de certificats i amb una gran satisfacció entre els assistents, alumnes, professor i regidora de Cultura. En este primer taller d’història local s’ha fet un recorregut des de la prehistòria fins al segle XV, quan comença a abundar la documentació sobre el passat de la vila.
Més de 40 alumnes han assistit al primer taller d’iniciació a la història local de Pego. Una iniciativa de la regidoria de Cultura i Educació i de l’Arxiu Municipal de Pego per a omplir el buit que deixen les Jornades d’Estudis ‘Carmel Giner Bolufer’ que, per qüestions econòmiques no poden dur-se a terme. El taller ha estat impartit per l’arxiver municipal, Joan Miquel Almela que el valorava molt positivament. El considerava “molt profitós” i, degut a la bona acollida, obria la porta a la celebració d’una segona edició en 2013.

Almela considerava l’interés de l’alumnat que ha assistit al primer taller d’iniciació a la història local de Pego “fins i tot, fins a un punt elevat”, donant-li al contingut inicial un grau superior a l’esperat.

La regidora de Cultura i Educació, Alicia Siscar, va ser present en l’última classe del taller per a fer entrega dels certificats que acrediten la realització del curs. Siscar es va mostrar molt agraïda de l’èxit de la proposta, el que la feia convidar a l’alumnat a continuar endinsant-se en la història de Pego en la segona edició del taller.
Per últim, l’alumnat expressava la seua opinió i es mostrava molt satisfet. Algunes de les expressions que van utilitzar per descriure-ho són estes: “Una experiència molt agradable”. “Ha sigut molt interessant”. “Ha superat les meues expectatives”. “Ha sigut molt participatiu”. “L’he trobat curt”. “Encantat perquè hem descobert coses que no les sabíem”. “Meravellós”. “Hem gaudit”. “De categoria”.

Alguns dels i de les alumnes recollint el seu certificat:
485 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!