Festes en honor al Santíssim Crist de la Providència

Ahir es van iniciar els actes organitzats conjuntament per la Confraria del Crist i la societat Agrària de regs El Bullentó. Avui divendres destaca el concert de música sacra que oferirà l´Ensemble de clarinets “Clar i Arts” a les 8 de la vesprada a l´Esglèssia de l´Assumpció; després xocolatà. A banda dels actes religiosos hi haurà actuacions musicals, teatre i castells de focs d’artifici. Fidels a la seua cita, la confraria del Santíssim Crist de la Providència i la Societat Agrària de Regs El Bullentó han organitzat diversos actes per a honrar la figura del Crist i també gaudir de la companyia i la festa amb tots els pegolins i pegolines. El seu president, Fernando Miralles utilitzava els micròfons de Ràdio Pego per a convidar a tot el poble a participar del programa d’actes que s’iniciava ahir dijous per la vesprada amb el tríduo en honor al Santíssim Crist de la Providència, que enguany, recordem celebra el 79é aniversari de la seua constitució:

El divendres, 4 de maig, després del tríduo a les 20.00 hores se celebrarà a l’Església de l’Assumpció el concert de música sacra, que enguany ens presenta a un dels millors grups de la Comunitat Valenciana: l’Ensemble de clarinets “Clar i Arts”. I a partir de les 23.00 hores, baix del campanar tindrà lloc la tradicional xocolatada.

Per al dissabte, el tríduo s’avança mitja hora per què a les 20.00 hores, la banda de cornetes i tambors de la Confraria realitzarà el pregó de la festa. I a les 22.00 hores, arriba el moment de riure amb dos sainets amb el grup d’El Verger, tot un clàssic ja en la festa.

El diumenge, després de la despertà, a les 11.30 hores del matí es realitzarà la missa solemne cantada per l’Orfeó i a les 13.00 hores, visita de cortesia a la residència d’ancians acompanyats per l’Agrupació Musical de Pego. Després del dinar de germanor, a les 21.00 hores es realitzarà la processó i en acabar es dispararà un castell de focs d’artifici.

Festes en honor al Santíssim Crist de la Providència

A partir del dijous s’inicien els actes organitzats conjuntament per la Confraria del Crist i la societat Agrària de regs El Bullentó. A banda dels actes religiosos hi haurà actuacions musicals, teatre, xocolatada i castells de focs d’artifici. (més…)
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!