Fernando Seguí, exposa al Centre d’art L’Estació de Dénia

El pegolí presenta en esta nova mostra pintures i escultures. Inaugura divendres a les 20h. Estarà exposada fins al 16 de febrer.
El pegolí Fernando Seguí, es definix artísticament com a “autodidacta” i, només això ja ens diu molt d’ell. Ens suggerix que és una persona inquieta, sempre amb ganes d’experimentar, de provar coses noves. Potser per això sempre és interessant apropar-se a veure les seues propostes expositives. Una bona oportunitat la tenim divendres que ve al centre d’art L’estació de Dénia on inaugura, a les 20h., la seua darrera exposició de pintura i escultura.
Seguí ens dóna algun motiu més per assistir-hi a contemplar les seues pintures i escultures a l’explicar-nos que per a ell l’art “consistix a treballar, treballar molt […] Però l’art és molt més”, ens diu i continua argumentant-nos que, “per damunt de la concepció d’una producció o un treball, hi ha la necessitat vital de crear”. Una necessitat que el pegolí Fernando Seguí transforma en “passió per plasmar els propis sentiments, els anhels, les ganes i les circumstàncies. I parir quelcom que serà despullat com jo mateix [Fernando Seguí] despulle el meu esforç davant d’un públic”.
L’exposició de Fernando Seguí s’inaugura divendres, 17 de gener, a les 20h., al Centre d’art L’Estació de Dénia i es pot visitar fins el 16 de febrer.508 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!