Fadesa abona 2 milions d’euros a l’ajuntament de Pego

Ho fa una vegada s’ha complit el tràmit burocràtic que dóna validesa absoluta a la modificació puntual nº11, aquella que permet a la promotora construir en el mateix sòl més habitatges de menor volumetria. El Conseller ja ha signat l’ordre i en breu aquesta eixirà publicada en el Butlletí Oficial. El grup immobiliari Fadesa ha ingressat de 2 milions d’euros al consistori pegolí fruit d’un conveni que es va signar entre ambdós entitats. En el conveni es va especificar que Fadesa faria efectiu l’abonament de l’import una vegada es pogués dur a la pràctica la modificació puntual nº11 a Penya Roja, que tot i haver passat el tràmit plenari, havia de tenir el consentiment de Conselleria, gestió ja duta a terme.

La modificació puntual nº11 implica una modificació en la volumetria de la macrourbanització que s’està duent a terme a Penya Roja. La edificabilitat no canvia però sí el nombre d’habitatges que es poden construir, que en aquest cas augmenten. En paraules d’Aparisi “En una parcel•la de 600 m2 es podia fer una casa de 100 m2, ara es poden fer 2 cases de 50 m2”.

Aquest significatiu import que s’ha abonat a l’ajuntament de Pego s’invertirà, segons la regidora d’urbanisme, en la millora de les infrastructures i confessa que “ realment eixos diners la corporació no sap encara en què els hem de gastar, hem de fer una previsió primer”. Però assegura Aparisi que “no es poden gastar en qualsevol cosa”.
372 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!