Evarist Miralles i Carlos Mosonís realitzen una demostració magistral d’entrenament del Bocuse d’Or a la Universitat Politècnica de València

Este matí, el representant espanyol i el seu ajudant, a la competició més important en el món de la cuina, han dut a terme l’entrenament de l’última hora del Bocuse d’Or acompanyats d’una important part del seu equip.
Hui, l’entrenament habitual del duet que representarà a Espanya al Bocuse d’Or, el certamen més prestigiós del món de la cuina, ha deixat les instal•lacions del CdT de Dénia pel saló d’actes Nexus de la Universitat Politècnica de València. Allí, Evarist Miralles i Carlos Monsonís han mostrat al públic assistent el que serà l’última hora de la seua actuació al Bocuse d’Or Europa 2012 que tindrà lloc el 20 de març cap les 13h., ja que comencen a les 8:40h. del matí. Explicava Evarist Miralles que en aquesta ‘Cuina en acció’ el que pretenen és “assajar els últims passos del concurs, tota la logística, tot el que comporta moure’t, desplaçar-te”.

El recolzament que ha rebut de la Universitat Politècnica no és l’únic, ja que reconeixia el millor cuiner d’Espanya 2011 que “tots s’han volcat amb nosaltres” i recordava que “són la selecció” i això implica que “representem la gastronomia d’una nació”, el que el duia a afirmar que, “quan millor quedem, més bo és per a tots”. Explicava Evarist Miralles que guanyar el Bocuse d’Or implica un reclam turístic molt important ja que hi ha acreditats més de 1.800 mitjans de comunicació per a cobrir l’esdeveniment, el que comporta poder “vendre València, la marca Espanya, pots vendre la marca Pego, és una marca turística al cap i a la fi”, concloïa Miralles.

El món està en crisi, de tots és sabut. No obstant, com bé se sap al País Valencià, hi ha diners per al que es vol. En el cas que ens ocupa, la participació d’Espanya al Bocuse d’Or no és la primera vegada que ha de tirar mà de la solidaritat per a poder acudir al concurs. L’any en què va concursar Juan Andrés Rodríguez, de Granada, va haver de celebrar un sopar per tal de reunir part dels diners del viatge i és que, com a mínim, són necessaris 90.000 euros per a poder assistir al concurs amb els recursos necessaris. L’equip de promoció d’Evarist Miralles i Carlos Monsonís no ha parat de moure’s per a això mateix, per a recaptar suficients fons per a poder assistir, amb dignitat, al Bocuse d’Or Europa 2012. Samarretes, davantals o un sopar per a 8 persones en què se serviran els plats que s’elaboren al Bocuse d’Or són algunes de les opcions. Aquesta última proposta naix de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego.
450 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!