Este cap de setmana finalitzen les II Jornades Gastronòmiques de l’arròs de Pego

Una oportunitat única per tastar els plats d’arròs més variats i sabrosos que puga assaborir un paladar. La iniciativa ve de la mà de la regidoria de Turisme i Creama Pego, en col·laboració amb 13 restaurants de del municipi. Este divendres, dissabte i diumenge és l’última oportunitat de menjar com a “reis” per només 15 euros. Cal reservar.
Este cap de setmana, tercer del mes de juny, finalitzen les II Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego, una iniciativa de la regidoria de Turisme i Creama Pego amb l’estreta col·laboració de 13 restaurants del poble que han volgut posar al servei de la ciutadania de Pego i de totes les procedències, el millor de la seua cuina arrossera a uns preus assequibles i amb una qualitat excel·lent.

Les II Jornades Gastronòmiques segueixen la filosofia amb que van nàixer l’any passat, donar a conéixer la importància i la versatilitat de l’arròs bomba pegolí i la qualitat de la cuina pegolina.

Divendres, dissabte i diumenge els 13 restaurants que participen en les II Jornades gastronòmiques de l’arròs de Pego, permeten degustar plats d’arròs típics i no tan típics, com són la crosta, la paella, l’arròs a banda o arròs negre, entre d’altres.

Els menús de les II Jornades Gastronòmiques tenen un preu de 15 euros i inclouen, a més del plat principal, entrants, postres, café i beguda. A més, els 13 restaurants ofereixen un menú infantil per 7,50€, com destacava la regidora de Turisme i Creama, Pepa Sendra.

En la pàgina web http://www.pegoilesvalls.es i http://www.creama.org es poden consultar els menús que ofereixen els 13 restaurants participants.

La regidora de Creama i Turisme ens posa les dents llargues enumerant alguns exemples del que s’ha pogut degustar durant els anteriors caps de setmana i, que només, fins al 16 de juny, podràs assaborir per només 15 euros: paella de verdura, crosta, arròs a banda, arròs de sèpia, arròs de boquerò i espinacs, arròs amb ànec, arròs caldós amb ànec i conill, rissoto…”

Incidia Pepa Sendra en la importància de la reserva. Necessària perquè es tracta de menús especials, “i, perquè funcione la intendència de cuina i poder ofertar com cal i com esperen els clients” el que s’inclouen als menús especials de les II Jornades Gastronòmiques de l’arròs de Pego, han optat per les reserves prèvies.

Destacava de les II Jornades Gastrònomiques de l’arròs bomba de Pego, la regidora de Turisme i Creama que “no sols s’ha de fer l’arròs bomba o s’ha de vendre, sinó que tots l’hem de cuidar una miqueta […] és una cosa que ens diferencia de la resta de pobles i hem de mimar-lo, demanar-lo i fins i tot exigir-lo”.

Les II jornades gastronòmiques han de servir, en paraules de Pepa Sendra, “per a malcriar un poc el nostre poble i destacar els avantatges i les diferències que ens fan distints als del costat”. La regidora de Creama i Turisme animava als pegolins i les pegolines a fer-se còmplices de la iniciativa i aprofiten l’oportunitat de convidar a gent a visitar el poble per gaudir de la millor gastronomia.
313 Visites

Deixa un comentari