Esta nit comença el cicle de Cinema a la Fresca al Pla de la Font amb un llarg animat

Per a hui es visionarà el film de dibuixos animats “Bee Movie”, al que li seguiran les projeccions durant el cicle de les pel•lícules “Matrimonio Compulsivo”, “Encantada: la Historia de Giselle” i per acabar, la cinta d’acció “Soy Leyenda”. Si esta nit esteu a Pego i no sabeu que fer, la regidoria de Cultura el posa la solució: acudir al Pla de la Font a les 22:30 hores amb l’entrepà baix del braç per gaudir del cinema d’estiu en una pantalla de sis metres de llargària per quatre i mig d’alçada.

Per a aquesta primera cita, els protagonistes seran els xiquets, ja que es projectarà la pel•lícula d’animació d’Steve Hickner i Simon Smith “Be Movie”, en la que l’abella Barry Benson tindrà la gran missió de restablir l’ordre quan el seu eixam se n’adona que els éssers humans els furtem la mel descaradament. Tot un suggerent argument que farà les delícies dels més menuts així com dels que ja no ho són tant.
Segons la regidora de Cultura, la independent Elvira Ciurana, la finalitat d’aquest cicle que hui comença és “simplement fer que la gent gaudeixca de la bona temperatura de les nits d’estiu, que persones de diverses parts del poble acudeisquen al Pla de la Font i es relacionen xerrant abans de la projecció, es riguen junts o s’emporten algun sobresalt mirant el film, i després se’n vagen cap a casa comentant la pel•lícula, ja que tot això permet mantindre viu el nostre esperit de poble”.

A més a més, Ciurana ha volgut destacar que “durant tot l’any han hagut molts actes culturals al Teatre Municipal, i això ha fet que ens veguérem obligats a retallar la programació infantil de cinema. És per això que trobava que tenia un deute pendent amb els xiquets de Pego, amb la qual cosa des de la regidoria de Cultura hem organitzat aquest cicle que per primera vegada es fa al nostre poble i que està compost per pel•lícules familiars”.
A “Bee Movie” li seguirà el dijous 24 de juliol el film “Matrimonio Compulsivo” de Peter i Bobby Farrelly. La següent cita tindrà lloc el dijous 14 d’agost amb la projecció de la pel•lícula de Disney “Encantada: la historia de Giselle”, i el cicle acabarà el 21 d’agost amb el visionat del film “Soy Leyenda” de Francis Lawrence.

En el Pla de la Font s’habilitaran cadires per a veure còmodament el cinema. Des de l’Ajuntament de Pego s’ha assegurat que “si la iniciativa va bé, per al proper estiu tornarem a portar-la a terme i l’ampliarem a més dies també amb films prou novedosos”.
410 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!