Esquerra Unida sol•licita la documentació sobre el ‘Pego Golf’

Lluís Torró, diputat d’EU a les Corts declarava divendres passat que “El Consell posa per davant els interessos immobiliaris en plena crisi econòmica”.
El diputat d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró va criticar divendres passat que el Consell segueix apostant per la construcció com a model de desenvolupament i ho feia declarant “que la Generalitat autoritze el PAI de Pego, després del que ha caigut i en plena crisi econòmica, és al•lucinant i que compte també amb el recolzament del PSOE encara resulta més significatiu del que aquests partits pensen”.

En la seua intervenció Torró també va subratllar el problema del consum de l’aigua, ja que, apuntava, “l’aigua de la depuradora està alimentant la marjal i, si en compte d’anar a la marjal es dedica a regar camps de golf, estaran llevant recursos de la marjal”. El parlamentari autonòmic també va assenyalar que l’execució del PAI suposaria “un increment del 40% de la població (aproximadament 4.500 habitants) en una població total d’11.000 habitants”. El diputat d’esquerres considera que la reutilització de les aigües depurades “hauria de substituir consums existents ja i no dedicar-se a consums nous, perquè sinó el que fem, és augmentar la demanada d’aigua”, explicava Lluís Torró.

Torró descrivia el PAI ‘Pego Golf’ que “Es tracta d’una extensió grandíssima que afecta a zones amb jaciments arqueològics i, de fet, encara hi ha pendent un informe de patrimoni que podria afectar a gran part de les superfícies.” A més, declarava que “El Consell no hauria d’autoritzar aquest PAI sense tindre en compte els problemes de patrimoni”. Concloïa el diputat a les Corts per Esquerra Unida que “El Consell posa per davant els interessos dels promotors en plena crisis econòmica”.
514 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!