Esquerra reclama més aparcament públic al casc urbà

La secció pegolina de la formació republicana ha reunit prop d’un miler de signatures en una campanya ciutadana on demanen al Govern municipal previsió per crear “places d’aparcament necessàries abans de destruir les ja existents”. De tots és sabut que la falta d’espai per a l’aparcament de vehicles cada vegada és un problema més complicat a la nostra comarca. De fet, segons les hores del dia en les que accedim amb el nostre vehicle a certes parts de Pego, ens serà impossible estacionar-lo en eixa zona ja que la massificació de cotxes és tan notòria com a d’altres localitats com Dénia o Xàbia. Per a reclamar l’atenció del Govern municipal sobre esta qüestió, la secció local d’Esquerra-Pego va posar en marxa en els últims mesos de 2008 una campanya de recollida de signatures pel municipi per a combatre una situació que consideren “insostenible” i reclamar així a l’Ajuntament la creació de places d’aparcament públiques i gratuïtes al casc urbà.

Segons ha informat la formació republicana “estes signatures han estat arreplegades en un treball de desplegament de la militància, que s’ha esforçat en engrescar a un miler de ciutadans a reclamar major estat de benestar”; així en diversos establiments de Pego es podien trobar els formularis per a que els veïns pogueren deixar la seua rúbrica, a l’igual com també s’ha anat pel carrer i per les cases sol•licitant a la gent que s’adherira a la campanya. I tot este treball va concloure el passat dimecres quan es van presentar els formularis, amb el prop de miler de signatures, en el registre d’entrada del Consistori pegolí. Segons declaracions de Saül Ortolà, president d’Esquerra-Pego, “Esquerra creu en l’estat del benestar, com a màxima expressió de les idees d’esquerres, i per tant cada cosa que millore la vida dels ciutadans del nostre poble, afavorint el seu dia a dia, és un progrés social que serà sempre recolzat per la nostra formació política”, ha afirmat.

Junt a això, Ortolà també ha volgut deixar clar que “pensem que reduir el número de cotxes als carrers com s’ha fet en els últims projectes desenvolupats a Pego és possitiu per a la millora estètica del nostre poble, però abans de llevar les places d’aparcament, s’hauria d’haver previst crear nous espais on els usuaris pogueren deixar els seus vehicles”.

És per això que des d’Esquerra-Pego es considera que “a qui li haguera tocat portar a terme estes infrastructures per evitar la situació caótica que es viu ara no ho va fer” per la qual cosa “no seria difícil el creure que els Reis Mags han portar carbó als polítics del nostre poble, perquè no han escoltat als veïns de Pego en les seues demandes, imposant el seu criteri, o creant polèmica d’aquells assumptes que no afecten massa a la ciutadania, en el cas de l’oposició”, s’ha assegurat des de la formació republicana.
412 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!