Esquerra-Pego reclama millores en el servei d’internet de la biblioteca

Els republicans han presentat un prec al registre d’entrada de l’ajuntament de Pego, per a que es millore el servei d’internet i els equips informàtics de la biblioteca municipal.
Segons Anna Camps, membre de la candidatura per Alacant d’Esquerra Republicana a les eleccions a Corts Espanyoles per a del proper 20-N, “l’ús dels ordinadors de la biblioteca té restriccions a llocs tan bàsics avui dia com les xarxes socials, d’on avui en dia es treu informació, notícies i actualitat, o inclús es pot trobar feina des de xarxes com “red trabaja”. Tenir domini d’aquests llocs web, es bàsic per a conèixer l’actualitat del món que ens envolta” ha afirmat.

Per altra banda, des d’Esquerra-Pego s’ha volgut reclamar, “que s’instal•le xarxa wi-fi a tot l’edifici, per a què des d’un portàtil, una tablett o un smartphone es puga accedir a internet”. Però no acaben ahí les reclamacions dels republicans, ja que aquestos també insisteixen en la necessitat de “que es milloren els equips informàtics, que són vells i tenen una programació antiquada”.

En declaracions d’Anna Camps, “l’ajuntament de Pego ha de vetllar per a què els ciutadans puguen accedir fàcilment a internet, sobretot aquelles persones que en un moment difícil com l’actual, no tenen possibilitats d’accedir d’altra forma”.
475 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!