Esquerra-Pego reclama millores a la plaça de la Quintana

Des de la formació republicana consideren que la remodelació de les 5 places de Pego, ha deixat alguns espais on el més destacat són uns enreixats de ferro oxidat, que creuen que són molt desagradables a la vista. Esquerra-Pego, ha volgut reclamar en plena primavera, que es plante vegetació al voltant dels enreixats que s’han instal•lat a la plaça de la Quintana, ja que, segons assseguren “en l’actual situació, es fa molt desagradable estar en aquest espai, ja que l’únic element que destaca és el ferro rovellat”. Des de la formació republicana, també han destacat que “aquesta plaça ha quedat inutilitzada per a les activitats que es feien abans de les obres” i ho exemplificaven explicant que “ara ni es pot plantar la falla ni poden aparcar cotxes” i és això que han demanat que “ja que han soterrat allí tants milions d’euros, que almenys es puga passejar de forma agradable, amb un espai on destaque la vegetació”.

Esquerra-Pego aprofundint en la qüestió assegurava que a Pego, “no sobren les zones verdes”, per tant des de la formació “pensem que aquesta plaça tan cèntrica a més d’estar desaprofitada, es fa molt desagradable a la vista amb aquestes reixes rovellades” i proposaven que “amb una mínima inversió en arbustos trepadors, omplirien de color i de vegetació la zona, fent-la atractiva i agradable”. El president d’Esquerra-Pego, Saül Ortolà, també destacava sobre l’espai que “els bancs, les voreres i les fonts (sense aigua) que s’han instal•lat, són un perill per als xiquets quant juguen, ja que no s’han arrodonit les vores, ni s’han vallat les fonts buides “. Ortolà, afegia que “el desastre que ha fet el tripartit malgastant milions d’euros, nosaltres ho arreglaríem amb el que els ha costat un sol dels enreixats” i assegurava que “nosaltres no haguérem fet la plaça d’aquesta forma” i afirmava que la des de la formació republicana “volem donar solucions per a millorar el desastre que han fet els altres”.

A més, els republicans han volgut denunciar, la mala gestió del PSOE i de la seua portaveu Ana Aparici, ja que asseguren que “la regidora d’urbanisme, ha demostrat la seua ineficàcia en aquesta matèria al fer eternes les gestions i les obres, i al final deixar un resultat tan deficient, que s’han hagut de tornar a invertir diners, per a coses que haurien d’haver estat previstes en l’avantprojecte de les obres”.

Fonts municipals recorden que les obres de remodelació de les 5 places va ser costejades per la Generalitat Valenciana, que a través de la Conselleria d’Infrastructures va estar al capdavant del desenvolupament de les mateixes, sent responsable del ritme de les obres. Tot indica que la tardança en la finalització de les mateixes va ser fruit del retard en els pagaments a l’empresa adjudicatària, COMSA. Cal recordar que la recepció total de les 5 places es va produir poc temps abans de la inauguració oficial realitzada pel conseller d’Infrastructures Mario Flores, el 31 de març de 2009.


462 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!