Esquerra Pego homenatja els republicans pegolins en el 81 aniversari de la proclamació de la II República

Ho feia el passat dissabte, 14 d’abril, portant un ramell de flors al monument en honor dels republicans morts a Pego. El president d’Esquerra Marina Alta aprofitava l’ocasió per a declarar que “les retallades haurien de començar per deixar de pagar una institució caduca com la monarquia espanyola”.
El dissabte passar va ser 14 d’abril. Es compliren 81 anys de la proclamació de la II República a Espanya. Eixe mateix matí Espanya s’assabentava que el Rei Juan Carlos, tot i que el país està en crisi i patint multitud de retallades, s’havia accidentat estant de cacera en un safari a Botswana. Un fet que ha alçat la polèmica sobre les activitats privades de la Casa Reial i la conveniència de les mateixes en època una situació tan delicada econòmicament parlant. A més de l’exemplaritat que hauria de donar el Rei com a màxim representant de l’Estat.

Amb este revolt de fons, com cada 14 d’abril milers de persones a tot l’estat homenatjaven les víctimes de la II República. A Pego, entre d’altres, ho feien el president d’Esquerra-Pego Joan Ferran Rodríguez i el president d’Esquerra-Marina Alta Saül Ortolà, que portaven un ramell de flors al monument en honor als republicans morts en la defensa de les llibertats i la democràcia, al cementiri de Pego.

Enguany es compleixen 81 anys de la proclamació d’aquella República que va ser tan breu. Arrel de la commemoració de l’esdeveniment el president d’Esquerra Marina Alta va declarar que “ara més que mai és evident que necessitem acabar amb aquesta monarquia corrupta que s’aprofita del seu estatus per a estafar als ciutadans, com ha fet Urdangarin.” També declarava Ortolà que “mentre es retallen serveis bàsics com la sanitat o l’educació, a penes es toca el pressupost opac de la monarquia” pel que apuntava que “les retallades haurien de començar per deixar de pagar una institució caduca com la monarquia espanyola”.
422 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!