Esquerra-Pego denuncia que, perquè es puguen debatre les seues iniciatives al ple de l’ajuntament, hagen d’aportar al voltant de 1.650 signatures

Que és el que calculen que representa el 15% de la població. Este és el requisit que els ha demanat l’Ajuntament de Pego per a poder considerar les iniciatives que proposen als plenaris.
La secció local d’Esquerra Republicana a Pego, va celebrar una assemblea el passat dissabte, per a debatre diferents assumptes de l’actualitat al municipi.
Un dels temes tractats, va estar el document que els ha fet arribar l’ajuntament de Pego en que els demana, per a poder proposar iniciatives al ple de l’ajuntament, la recollida de signatures d’un mínim del 15% del poble de Pego, és a dir, al voltant d’unes 1650 signatures, segons els càlculs que han fet, tenint en compte la població que té el poble.
Els republicans consideren que “si el partit que ostenta l’alcaldia (Ciutadans de Pego) va traure a les últimes eleccions 1407 vots i el seu soci al govern (PSOE) 1307, no és lògic que demanen per a presentar un prec, més suport del que ells necessiten per a tenir l’alcaldia”.

Segons el portaveu d’Esquerra-Pego Saül Ortolà “seguirem aportant totes les propostes que considerem positives per als Pegolins i Pegolines. La participació, la pluralitat i la transparència són valors que reclama la ciutadania, i nosaltres estem al seu costat defensant iniciatives per al benefici del poble”.
407 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!