Esquerra-Pego demana que la policia local no participe en desnonaments

Els republicans reclamen, durant el plenari ordinari de desembre, que com a mesura de pressió als bancs i de suport a les famílies de Pego que passen per la tragèdia d’un desnonament, la policia local no participe en estos procediments.
Esta reclamació es duia a terme durant el torn de precs i preguntes, ja que al no tenir representació, Esquerra-Pego no pot presentar mocions. La formació obria la possiblitat que qualsevol dels grups amb representació a la corporació municipal fera seua la demanda i la presentara al proper plenari ordinari.

En declaracions del portaveu d’Esquerra-Pego, Saül Ortolà “si la banca careix de ètica i humanitat, no devem posar-li les coses fàcils” i afegia que “a més, l’ajuntament de Pego hauria de deixar de treballar amb els bancs que no accepten la dació en pagament ni els lloguers socials dels habitatges buits”.

El regidor de la Policia Local de Pego, Carmelo Ortolà, entenia el prec d’Esquerra-Pego, però alhora advertia que “ahí hi ha un tema jurídic important perquè quan ve un manament de desnonament, és un manament judicial i, l’incompliment per part d’un agent de la policia local d’un ordre judicial, és entés com a desobediència a l’autoritat”. Qualificava el tema Ortolà de “delicat, desagradable”. A més, confessava que la policia local no li agrada participar en els desnonaments”.
489 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!