Esquerra-Pego aposta per les noves tecnologies en la seua campanya

Divendres passat feia la seua primera trobada d’amics d’Esquerra a Twitter. L’objectiu, segons el candidat a l’alcaldia de la formació, Saül Ortolà, és que “arribe el missatge clar i nítid, sense cap tipus de manipulació externa”.
Ja ho dèiem l’altre dia, la campanya electoral de 2011 està dividida entre els actes de tota la vida, la pega de cartells i la penjada de pancartes, els sopars de presentació, els mítings i similars, i els avantatges que ofereixen les noves tecnologies a través de les xarxes socials. Tots els partits tenen perfil a facebook, on pengen vídeos de campanya, comparteixen notícies o comenten notícies dia a dia. Divendres passat, Esquerra-Pego apostava per una altra xarxa social, Twitter que permet als seus usuaris enviar i llegir missatges de text d’una longitud màxima de 140 caràcters mitjançant el mateix web de Twitter, SMS, missatgeria instantània o bé altres aplicacions relacionades. Ho feia fent una trobada amb els seus amics de Twitter.

El candidat a l’alcaldia d’Esquerra-Pego, Saül Ortolà, explicava que aquesta campanya arriba “directa a la gent, sense passar per mitjans de comunicació” amb l’objectiu de què “arribe el missatge clar i nítid i sense cap tipus de manipulació externa”. Definia aquesta iniciativa com “innovadora” per tal de “desvirtualitzar a eixos usuaris de les xarxes socials i trobar-nos-els cara a cara i explicar-los el mateix que els hem explicat de forma digital, cara a cara”.
307 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!