Esports: El Pego CF tira el partit en el segon temps front a l’Oliva

Després d’una gran primera part, els rogets perderen un partit en dos jugades absurdes davant un rival directe. A continuació el Pego B golejava al Gorgos per 5 gols a 1.
El Pego va tastar este diumenge la mateixa medicina que ells han aplicat en altres ocasions quan han remuntat en la segona part partits molt complicats. Així va passar este diumenge al Cervantes.
Quan els rogets se’n anaven als vestidors després dels primers 45 minuts, molts pocs donaven un euro per l’Oliva. El Pego dominava en el marcador i en el terreny de joc. El partit va començar amb els locals posant setge a la porteria olivera i amb un joc ràpid i precís van disposar de varies ocasions abans del gol, que es va produir al minut 25 de joc amb un remat de cap de Sanchís. Fins ací tot era una festa, però la segona part deparava una pel•lícula als espectadors un tant surrealista.
L’empat es va produir després de que Torres llançara un baló al corner al pensar que l’arbrit havia xiulat fora de joc. A la treta del mateix va empatar l’Oliva amb un gol de Soldevila. No va ser l’única nota de surrealisme que els jugadors locals anaven a donar en l’encontre per a desesperació de la afició i del seu tècnic
El partit era de vital importància si es té en conter que l’Oliva, a banda del derbi de les dos poblacions, es un rival directe per a mantindre la categoria. Ara el Pego es 15é amb el mateixos punts que els de la Safor i es troba a sols tres punts del descens
El proper rival es l’Alacant B, que es troba en llocs de descens, encara que Moratal no es fia de ningú i vol anar partit a partit.
– El filial pegolí ha estat l’únic en donar una alegria a l’afició després de golejar al Gorgos i guanyar 5-1. La mà de l’entrenador, Ximo, cada vegada es nota més.