Es torna a ampliar el termini per a presentar-se al Pla Conjunt d’Ocupació

El termini –ja prorrogat- finalitzava oficialment el passat divendres, 15 de novembre. No obstant això, la Generalitat Valenciana ha tornat a ampliar el Pla Conjunt d’Ocupació fins el 31 de desembre de 2013. Poden acollir-se a este pla empreses amb seu a la província d’Alacant.
Divendres passat informàvem sobre la finalització del termini perquè les empreses de la província d’Alacant presentaren les sol•licituds per a acollir-se al Pla Conjunt d’Ocupació. Hui, des de Creama Pego ens han informat que el termini s’ha prorrogat fins el 31 de desembre. Esta és la segona ampliació del Pla.

El Pla Conjunt d’Ocupació compta amb la participació de la Diputació d’Alacant, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Pego. Cada administració aporta 9.750€ que impliquen la contractació de 26 persones. La distribució: 375 euros per administració destinats cada lloc de treball o el que és el mateix, 1.125 euros per a cada empresa que contracte a través d’este Pla Conjunt d’Ocupació.

Els destinataris finals de les subvencions són les empreses que contracten a desocupats de Pego per a la prestació de serveis en centres de treball radicats en la província d’Alacant. El contracte ha de ser com a mínim de 3 mesos i amb una jornada d’almenys 25 hores a la setmana.

L’objectiu del Pla Conjunt d’Ocupació, afavorir la contractació de persones desocupades de Pego, amb la consegüent disminució de l’atur. També persegueix incentivar l’activitat de les empreses locals i provincials.

L’únic requisit que han de complir les persones aturades és estar empadronades a Pego i inscrites al Servef, ininterrompudament, des de l’1 de març de 2013.
Les empreses interessades poden presentar la documentació requerida o demanar informació sobre el Pla Conjunt d’Ocupació a Creama Pego fins el 31 de desembre de 2013.535 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!