Es reediten els Carnicontes pegolins

Comencen este dissabte, 3 de febrer, amb el contacontes ‘La vella Quaresma i el Rei Carnestoltes 2’ i el taller ‘El rei Carnestoltes ha tornat!’. Les activitats, recomanades per a xiquets i xiquetes entre 4 i 9 anys, comencen a les 11h al Centre d’Exposicions del carrer Hospital. L’aforament és limitat. La setmana del 5 al 9 de febrer, es convertix amb els Carnicontes pegolins en la Setmana a l’Inrevés, on la Reina del Carnestoltes prendrà protagonisme dictant els elements que cada dia hauran de portar infantils, joves i les persones adultes més atrevides. Divendres 9 de febrer tindrà lloc la 2ª festa de l’Enfarinada a la Plaça de l’Ajuntament amb l’actuació, en acabar, de Marcel el Marcià.

IMG-20180125-WA0000Per a ampliar les activitats dirigides als xiquets i les xiquetes de Pego al voltant del Carnestoltes amb la intenció que tinguen el més present possible una festa per la que Pego és conegut a tot arreu, la regidoria de Cultura ha apostat enguany per reeditar el Carnestoltes Infantil.

Com a novetat per a este 2018, la regidora de Cultura, Laura Castellà, desvelava que el Carnicontes pegolins estaran comandats per la Reina del Carnestoltes, ja que considera important que hi haja paritat també en esta qüestió. Així, enguany durant la setmana a l’Inrevés que se celebrarà del 5 al 9 de febrer, la Reina del Carnestoltes serà l’encarregada d’eixir cada vesprada a les 17h., al balcó de l’Ajuntament per a comunicar que hauran de portar cada dia els xiquets i les xiquetes (i aquelles persones adultes que s’atrevisquen també) perquè es note que entrem en una setmana màgica a Pego com és la del Carnestoltes.

Enguany s’han introduït alguns canvis en estos Carnicontes pegolins com són tallers després de cada anunci que realitze la Reina Na Carnestoltes des del balcó del consistori pegolí, l’anomenada Auca Carnestoltiana.

P1300298
1ª Festa de l’Enfarinada a Pego, 2017

D’altra banda, divendres 9 de febrer està previst que es realitze la segona enfarinada a la plaça de l’Ajuntament. Laura Castellà, la regidora de Cultura, organitzadora d’esta part del Carnestoltes de Pego, confia que acudisca molt més gent que l’any anterior perquè, està convençuda que s’ho passarà genial qui participe.

Els Carnicontes pegolins comencen este mateix dissabte, 3 de febrer, amb el contacontes ‘La vella Quaresma i el Rei Carnestoltes 2’ i el taller ‘El rei Carnestoltes ha tornat!’. Les activitats, recomanades per a xiquets i xiquetes entre 4 i 9 anys, comencen a les 11h al Centre d’Exposicions del carrer Hospital. L’aforament és limitat.

 

1069 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!