Es publiquen les bases del 38é Certamen Nacional de Pintura ‘Vila de Pego’

El termini per a presentar obres finalitzarà el 30 d’abril a les 13h. Les bases i els butlletins d’inscripció es poden consultar i descarregar a la plana web de l’Ajuntament de Pego, www.pego.org.
Un any més, i ja van 38, l’Ajuntament de Pego convoca les bases del Certamen Nacional de Pintura ‘Vila de Pego’, amb la finalitat de promoure les arts plàstiques. El termini per presentar obres romandrà obert fins el 30 d’abril a les 13:00 hores. Les bases i els butlletins d’inscripció es troben a la plana web de l’Ajuntament de Pego, www.pego.org

El més destacat:
– Poden concórrer al Certamen tots els artistes que ho desitgen de qualsevol nacionalitat i residents a l’estat espanyol.

– Aquest premi admet totes les obres que no hagen estat premiades en cap altres certamen. Hauran de ser úniques i originals. El tema, la matèria i la tècnica de realització seran lliures.

– S’atorgarà un premi únic de 3.000€. El jurat podrà declarar el premi ex aequo, o deixar-lo sense adjudicar.

– El lliurament del premi es farà en un acte públic durant el mes de juny que oportunament s’anunciarà.

– El Jurat estarà format per destacades personalitats de l’art i de la crítica, nomenades lliurament per l’Ajuntament. La resolució del Jurat serà inapel•lable.

– Les obres seleccionades estaran exposades des del 13 al 28 de juny de 2014 al Centre d’Exposicions Museu d’art de Pego.

– L’obra premiada quedarà en propietat de l’Ajuntament de Pego i passarà a formar part de la col•lecció del Museu d’art contemporani de Pego.


507 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!