Es fa efectiva la renúncia de Rebeca Bañuls a la Regidoria de Festes

L’alcalde acceptava la mateixa, donant compte en l’últim ple ordinari, el celebrat el passat dijous 6 de juliol. Rebeca Bañuls Cardona explica que els motius de la renúncia no tenen «una causa única, ni tampoc res en especial» i apunta que una d’elles es deu a com d’absorbent és eixa regidoria en concret,ja que assenyala que «Considere que tinc quatre regidories més, a les que he deixat en certa manera de costat, perquè les festes al nostre poble són realment un punt important a tindre en compte, per tot el que mouen, gent, economia, turisme… i moltes altres coses». De moment, no es coneix el nom de la persona que la substituirà.

P1330795Al final del ple ordinari de juliol que va tindre lloc dijous, 6 de juliol, es va donar compte al ple de l’acceptació de l’alcalde, Enrique Moll, a la renúncia de la regidora Rebeca Bañuls Cardona a la Regidoria de Festes. Una decisió que ja havia anunciat, entre d’altres, en la salutació del llibre de Festes de 2017.

Reproduïm, íntegra la carta en què, Rebeca Bañuls Cardona, explica els motius que l’han duta a deixar esta Regidoria.

P1330866«El motius de la renúncia com ja he dit en altres llocs abans i a tot els que m’han preguntat, no és una causa única, ni tampoc res en especial, tal volta siga, per l’acumulació de circumstàncies personals que comporten aquest càrrec, i que són fàcils de jutjar quan no es viuen des de dins.

En cap moment diré que la Regidoria de Festes m’ha superat, però el que sí és cert, és que no té res a vore acompanyar a un Regidor de festes en l’ombra i treballar colze a colze, amb canviar de cop i ser tu el focus de tot, en solitari, amb les xarxes socials més actives que mai.

Tampoc pretenc donar llàstima, no és el meu estil, aquest és el camí que vaig decidir iniciar fa uns anys i tinc clar que les decisions que una pren s’han de complir; però si he de perjudicar amb les meues decisions al meu grup pense que ha arribat el moment de fer recompte, i valorar que és el que sé fer millor.

Considere que tinc quatre regidories més, a les que he deixat en certa manera de costat, perquè les festes al nostre poble són realment un punt important a tindre en compte, per tot el mouen, gent, economia, turisme… i moltes coses més.

Crec que el treball s’ha intentat fer de la millor manera possible, tot i que s’han comés errors, dels que sóc conscient, fruit de les circumstàncies, del moment o de la situació, però espere que no es tornen a repetir.

Em considere una persona que m’implique massa en tot allò que faig i tal volta això passa factura. Tal volta s’ha de posar distància, no cal estar present o coordinar-ho tot, tal volta és millor deixar a les associacions o als grups, que s’organitzen més lliurement, sense la supervisió paternal de l’ajuntament. Però ja dic que només són formes de treballar, no tenen perquè estar encertades.

Qui haja d’agafar el meu relleu tindrà exactament el mateix suport que m’han demostrat a mi en aquest temps.

Em quede per suposat amb la gent que m’ha fet costat, i m’ha recolzat, i amb les crítiques constructives que m’ha fet l’equip de govern, la gent del carrer, els amics, la família i fins i tot alguns membres de l’oposició.

Les crítiques sense més, les oportunistes, partidistes, interessades i populistes….. aquestes vinguen d’on vinguen, estiguen escrites en facebook o en paper de periòdic… mai tindran cabuda.

Gràcies!

Rebeca Bañuls Cardona»

 

1768 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!