Es detecta estafa a Pego

Un home d’entre 35 i 40 anys, ben vestit, alt i prim ha estat demanant diners a diferents establiments per a què publicitaren el seu negoci a una revista d’hisenda. Una revista que des d’hisenda s’assegura no existeix. 100 euros era el preu demanat. Si algú rep una visita d’aquest tipus es demana telefonen la Guàrdia Civil o la Policia Local. La imaginació al poder. És el que es podria dir de les persones que es dediquen a l’estafa. Tot és vàlid i fer-ho creïble sembla que no els resulta massa difícil. A Pego en poc temps s’han detectat dos tipus d’estafa. A principis d’estiu una veïna de la localitat va estar estafada per uns falsos revisors d’Iberdrola que li demanaren 200 euros per a canviar el comptador, dos revisors que no van tornar a substituir-lo.

Moltes estafes segueixen el mateix mètode, fer-se passar per revisors del gas, de la llum, de telefònica o de qualsevol altre serveis. Ara han escollit el paper de treballador d’hisenda. En aquesta ocasió un home d’entre 35 i 40 anys, d’1 metre, 90, prim, ben vestit, amb camisa blava, cabells curts i engominats cap enrere, entra als establiments i ofereix publicitar-se per un mòdic preu de 100 euros en una revista especialitzada d’hisenda. Una vegada té la quantitat acordada, s’esfuma i els establiments no eixiran en cap lloc, però ell haurà recollit 100 euros. Fonts properes a Hisenda han assegurat que aquesta no edita cap revista.

Des de la Guàrdia Civil es demana que si algú identifica aquesta persona o viu l’estafa en carn pròpia que telefone a la caserna o a la Policia Local.
257 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!