Es convoca la segona assemblea oberta a Pego

Serà el proper divendres 13 de juny, a les 20h., al mateix punt on es va produir l’anterior, al que era la Creu del Passeig Cervantes. En la primera assemblea oberta convocada per Compromís es van reunir al voltant d’un centenar de persones.
El passat 6 de juny, a Pego es va celebrar la primera assemblea oberta per a parlar de temes diversos que afecten el municipi i preocupen a la població. La proposta la va realitzar el grup Compromís per Pego que, ha agraït, en una nota de premsa, “l’èxit d’assistència de la gent”. Al voltant d’un centenar de persones van acudir a la convocatòria. Per a Compromís, això demostra “les ganes i necessitats d’actuar i intervindre en la vida política del poble mostrant les inquietuds de bona part de la nostra societat”.

Entre les qüestions que es varen debatre, “la necessitat de la formació d’una plataforma d’afectats per l’hipoteca a Pego, la revisió de l’estat del Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva introduint l’explotació com a recurs turístic ambiental, especialitzat i de qualitat compatible i sinèrgic de la seua millor conservació”. Per sobre de tot el debatut, des de Compromís es destaca “clara decisió de l’assemblea de resoldre i accelerar la situació de l’antic institut per tal que es cedisca d’una vegada al poble amb la finalitat de poder fer ús el més aviat possible d’aquestes deteriorades instal•lacions en profit de la societat pegolina, de la forma que aquesta decidisca”.

Recorden des de Compromís, el plantejament al plenari municipal de “la gestió per a la cessió del antic institut, negociant amb l’equip de govern una partida del pressupost municipal per a la seua rehabilitació i adequació”.

Com a resolució final i unànime es va determinar una segona assemblea al mateix punt del passeig Cervantes per al divendres 13 de juny, a les 20,00h.


641 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!