Es confirma: Enrique Moll, candidat a l’alcaldia pel PSPV-PSOE de Pego

El flamant candidat a l’alcaldia pels socialistes pegolins es mostrava molt content pel suport de l’assemblea del partit. Moll descriu la llista com una barreja «d’experiència i gent nova, cares noves amb ganes de treballar». La gran absència, l’actual regidora de CREAMA, Turisme i Comerç, Pepa Sendra. Assenyala l’alcaldable que «va declinar entrar a formar part de l’actual llista». Enrique Moll reconeixia que «tot el que no siga millorar els resultats de les passades eleccions, per a mi com a candidat, seria un fracàs».
Dijous de vesprada, des de l’assemblea celebrada pel PSPV-PSOE de Pego, a la Casa del poble, els socialistes aprovaven la llista electoral per a les properes eleccions municipals de 2015. Esta, segons fonts socialistes, era aprovada pel 95% de la militància. El resultat ha confirmat tots els pronòstics: Enrique Moll és el flamant candidat a l’alcaldia de Pego pel PSPV-PSOE.

Moll es mostrava content pel resultat, ja que «feia temps que estàvem treballant amb la llista» i ha estat refermat com a cap de llista. Com a tal, tenia la feina afegida d’haver de confeccionar la llista, per a després passar-li-la a l’Executiva i esta a la vegada l’havia de comunicar a l’assemblea.

Així les coses, li preguntàvem al flamant candidat com definix la llista electoral socialista. Enrique Moll explicava a Ràdio Pego que «he intentat mesclar una miqueta l’experiència meua, de Raúl o d’Andreu amb gent nova, amb cares noves, gent jove amb ganes de treballar com Rebeca, Rosa Maria o Laura […] amb ganes de menejar el partit i la política municipal».

La candidatura del PSPV-PSOE de Pego per a les eleccions municipals de maig de 2015 és la següent:

ENRIQUE MOLL BRIONES
RAUL TAMARIT SERESOLA
REBECA BAÑULS CARDONA
ROSA MARIA FERRER CERESOLA
ANDREU DOMINGUIS FRANQUEZA
LAURA CASTELLA SASTRE
JOSE MERI SISCAR
ALBA SENDRA GONZÁLEZ
SALVADOR TAMARIT VICENS
ANA PIERA FERRANDO
RICARDO SENDRA GARCÍA
MARIA JOSÉ COMPANY ROMÀ
FERNANDO COMPANY SENDRA
ANA LLOPIS APARISI
XAVI LLOPIS APARISI
REME GUARDADO CABANILLAS
FERNANDO QUINTO MENGUAL

RESERVES
ARTURO YAGÜE GARCÍA
JAUME SALA FERRER
JUAN BAUTISTA FERRER BAY

L’absència més notable, la de l’actual regidora de CREAMA, Turisme i Comerç, Pepa Sendra. Ràdio Pego li preguntava el per què. Enrique Moll explicava que «sí que comptava amb ella, però que per motius personals va declinar anar en la llista». No obstant, comentava que Sendra «ha estat elaborant la llista, ha estat recolzar-nos en els grups de treballs, però personalment em va demanar que la incloguera a la llista».

El líder dels socialistes pegolins creu que «estem en un bon moment i més en la irrupció de molts partits nous», és per això que «confiem en el nostre votant fidel, en el treball que hem fet estos quatre anys, en les regidories i en l’alcaldia». Per tant, les expectatives per als comicis de 2015 són «tornar als nivells de vot que ha tingut el partit socialista a Pego en altres èpoques», ja que Moll considera que «hi hagut un vot socialista que s’ha desviat a diferents forces polítiques perquè potser no estàvem fent bé les coses, però crec que hem demostrat que som un equip solvent i un partit de govern i anem a intentar que la població confie en nosaltres i millorar resultats». Enrique Moll era sincer reconeixent que «tot el que no siga millorar els resultats de les passades eleccions, per a mi com a candidat, seria un fracàs».
685 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!