ERPV i la Federació de Partits Independents elegeixen nous presidents comarcals

Per ERPV va eixir elegit el pegolí Saül Ortolà en l’executiva l’acompanyen en la secretaria d’Organització Antoni Miquel Ballester i en la secretaria de Política Municipal Àngel Ballester. Per part dels independents, Juan Carlos Parets serà el nou cap visible d’aquesta federació. L’acompanyaran Miguel Àngel Arbona en la vicepresidència i José Juan Server com a secretari-tresorer. Continuen les renovacions de les executives de partits a la Marina Alta. Avui parlem de dues formacions que durant la setmana passada tingueren canvi d’executives comarcals. D’una banda, el passat dijous 7 de juny, va tenir lloc el Congrés Comarcal d’Esquerra-Marina Alta a la Vall de Laguar. Aquesta cita va servir per a, d’una banda, valorar la situació actual de la formació i de l’altra elegir nova executiva comarcal. El canvi ve donat, com sol ser habitual perquè s’arriba a l’equador de la legislatura i és, segons els republicans “un bon moment per a començar a preparar els comicis municipals del 2011 on Esquerra, pretén ampliar el nombre de candidatures a la nostra comarca i servir als ciutadans amb una presència institucional destacable”, com subratllava el ja nou president comarcal, Saül Ortolà:

La nova executiva comarcal, estarà presidida, ja hem avançat, pel pegolí Saül Ortolà, que fins ara era Conseller Nacional d’Esquerra per la comarca de la Marina Alta i president d’Esquerra-Pego. Així, a partir d’ara Ortolà compartirà aquestos càrrecs amb la presidència comarcal, un fet que el mateix Ortolà qualificava com “una gran responsabilitat que se m’encomana i que jo assumisc amb molta il•lusió i amb moltes ganes i amb tota la voluntat d’aportar el millor que puga fer”. Saül Ortolà, com a president comarcal d’Esquerra, té ganes de què “aquesta comarca tinga una veu d’esquerres, una veu de treball i per aconseguir coses que faciliten la vida a la gent”.

La secretaria d’Organització de la formació republicana estarà a càrrec de Antoni Miquel Ballester, de la vall de Laguar, una persona amb ampla experiència en política institucional, la secretaria de Política Municipal, estarà en mans d’Àngel Ballester de la secció local de Xàbia.


D’altra banda, la Federació de Partits Independents de la Marina Alta també ha triat nou president comarcal, en este cas es tracta de Juan Carlos Parets, el president de Gent de Dénia, La Xara i Jesús Pobre. L’elecció i la de la nova junta directiva va tindre lloc durant el transcurs de la reunió periòdica de la Federació, a la que van assistir la majoria dels seus membres, entre ells, Ciutadans de Pego, Iniciativa Independent d’Alcanalí, El Verger, Sanet i Xaló, Unitat Local Ciutadana de Teulada i Gent de Dénia, La Xara i Jesús Pobre.

Junt amb Parets ocuparà el càrrec de vicepresident, Miguel Ángel Arbona Muñoz, pertanyent a Iniciativa Independent del Verger. El secretari-tresorer serà José Juan Server Gallego d’Iniciativa Independent.

Segons informava el nou president de la Federació de Partits Independents una de les finalitats de la Federació de la Marina Alta és presentar mocions conjuntes sobre infrastructures i serveis de la comarca en tots aquells ajuntaments on tinguen representació.402 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!