En vigor les noves tarifes de Ràdio Pego

El passat 23 de desembre va eixir publicada al BOP l’ordenança fiscal reguladora del preu públic per la prestació del servei de publicitat en la ràdio municipal. L’objectiu ha estat ampliar el ventall de possibilitats contractuals i adaptar els preus a la situació econòmica actual per tal de facilitar l’accés dels comerços a la publicitat.

El passat dijous 3 de novembre de 2011 es pujava a plenari la modificació de l’ordenança reguladora del preu públic per l’emissió de publicitat a Ràdio Pego i a la seua pàgina web. El defensava el regidor de Mitjans de Comunicació José Maria Ferrer qui explicava que “la modificació de l’ordenança naix a partir de la problemàtica i la situació econòmica del moment”. Una situació transmesa per la comercial de Ràdio Pego davant la dificultat de contracció “de la publicitat que fa que el dèficit de Ràdio Pego siga menor”. És per això que es presentava al plenari una ordenança “a la baixa, és a dir, reduir les taxes i fer-les més econòmiques i més atractives per al que és la contracció per part de les empreses”, desenvolupava Ferrer.

Aquesta nova ordenança, a més, amplia conceptes i possibilitats de contracte a triar, per tal “d’ampliar l’oferta i, conseqüentment, la demanda”, assenyalava el regidor de Mitjans de Comunicació.

Una de les novetats més destacades en la nova ordenança és que aquesta contempla falques de 20, 40 i 60 segons, sent aquestes durades més acords a les durades de publicitat radiofònica. En l’anterior només es contemplaven falques de 15 i 30 segons. “Tot això és per a intentar millorar el servici, disminuir el preu perquè la contractació augmente i la gent es veja menys apretada de comptes en la situació actual”, resumia José Maria Ferrer.

Aquesta nova ordenança també pretén premiar les empreses o persones jurídiques que confien en Ràdio Pego. És per això que contempla l’aplicació de més descomptes que l’anterior.

Inclou també la nova ordenança tarifes aplicables a la publicació de publicitat en la plana web de Ràdio Pego; una circumstància que encara no és activa, però es contempla que “es pot arribar a fer”, segons detallava José Maria Ferrer.

L’actualitat ara és que el passat 23 de desembre de 2011 es va publicar al Butlletí Oficial de la Província, nº 245, l’ordenança fiscal reguladora del preu públic per la prestació del servei de publicitat en la ràdio municipal. L’objectiu ha estat ampliar el ventall de possibilitats contractuals i adaptar els preus a la situació econòmica actual per tal de facilitar l’accés dels comerços a la publicitat.

La comercial de Ràdio Pego, Sole Seguí recordava que l’ordenança “s’ha adaptat a tots els serveis que es poden prestar des de l’emissora, ja que l’anterior estava molt limitada”. Seguí afegia que l’ordenança el que ha fet és adaptar-se “als temps que corren en concepte de preus, així com a les necessitats que cada comerç o empresa sol•licita”. Així, aquesta nova ordenança contempla “fins a 46 modalitats de contractació”, una xifra que contrasta amb les 9 modalitats de contracció que existien en l’anterior ordenança.

D’altra banda, l’actual ordenança fiscal reguladora del preu públic per la prestació del servei de publicitat en Ràdio Pego, contempla la possibilitat d’aplicar descomptes. Sole Seguí posava exemples, “als nous emprenedors, als comerços associats i també a les associacions”.

La comercial de Ràdio Pego ressaltava que “la finalitat d’aquesta nova ordenança és apropar-nos a la realitat de cada comerç, a la realitat econòmica del poble per a intentar incentivar, amb aquesta àmplia varietat, el promoure l’ús de l’emissora i el difondre els productes dels que cada comerç disposa”. En conclusió, “apropar el comerç a la ràdio i així apropar-lo a tots els oients”.

La nova ordenança es pot consultar en el BOP de 23 de desembre de 2011 i pròximament en la pàgina web de Ràdio Pego.
546 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!