En marxa els treballs de reparació i reforç de les planxes de la piscina coberta de Pego

El regidor d’Esports, Raül Tamarit, va informar que va a canviar-se la fixació seguint l’informe realitzat pels bombers que van actuar en l’avaluació dels desperfectes pel vent. Es preveu que a finals de la setmana que ve es puga tornar a reobrir la piscina i es puguen reprendre les activitats aquàtiques. Actualment es pot utilitzar el gimnàs i la sala polivalent.
Ahir de matí ens informaven des de la regidoria d’Esports que ja havien començat a reparar i reforçar tota la part superior de la façana de la piscina coberta afectada per les fortes ràfegues de vent del cap de setmana passat. Al plenari ordinari de febrer esta qüestió també hi va ser present. En el torn de precs i preguntes, la regidora de Compromís Conxa del Ruste va demanar la realització d’un estudi del sistema de fixació perquè el vent no torne a deixar quasi tota la façana sense planxes.
El regidor d’Esports, Raül Tamarit va informar que, a partir de l’informe realitzat pels bombers que van actuar el cap de setmana passat per avaluar els danys i comprovar que les planxes que quedaven no volaren també, la regidoria va a canviar el sistema de fixació actual que era, en realitat molt feble ja que les planxes se sustentaven només amb caragols fins «que apenes agarraven les planxes».

Fotos: Regidoria d’Esports


Les van començar a mitjans de setmana, una vegada la grua va poder acudir al centre esportiu i quan el vent ha disminuït la seua força.

Foto: Regidoria d’Esports


L’ancoratge serà diferent, tant per al sostre com per a la façana principal. Tot apunta que, «si va tot bé, a finals de la setmana que ve els treballs estaran acabats i, per tant, obrirem les activitats aquàtiques», segons Tamarit.
480 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!