En esports: El Pego cau en Puçol

Les baixes van ser determinants per a que els rogets no puntuaren en el seu tercer partit consecutiu. El Pego es troba a meitat de la taula a 9 punts del descens.
En tant, el filiar li guanyava al Pedreguer i el juvenil empatava a Villena.
En bàsquet el junior femení guanya i el sènior femení perd.

Ja ho havia advertit el tècnic del Pego, Juan Carlos Eres al llarg de tota la setmana al insistir que el partit contra el Puçol anava a ser molt difícil. Els valencians, que estan a 3 punts del pegolins en la taula van eixir molt concentrats i el Pego va notar massa les absències.

El Pego va arribar amb força a Puçol, però es va trobar amb un Puçol molt ben plantat que va eixir molt fort i als 21 minuts es va avançar en el marcador amb un gol de Juan Carlos. Els rogets mai van donar per perdut el partit i van buscar l’empat en tot moment. El risc que van prendre va provocar que en els darrers deu minuts els feren dos gols més. Des de la banqueta pegolina van criticar que els gols es marcaren en fora de joc. El partit va servir per comprovar que la plantilla rogeta es curta i quan hi ha baixes, l’equip ho nota.

La resta d’equips de la Marina Alta i la Safor van obtindre resultats diferents. El Dénia va guanyar 1-0 a l’Ontinyent i continua 4, en llocs d’ascens amb 57 punts, 3 més, precisament que l’Ontinyent. El Gandia va perdre a casa davant el Eldense i l’Oliva va tornar amb un punt de la seua visita a casa de l’Onda.

La classificació de Tercera, l’encapçala el Villareal B, mentre que el Pego és 13 i es situa a 9 punts del descens. Per la seua banda, els dos equips de la safor tenen 30 punts i es stuen en llocs de descens.