Empat fora de casa del regional i el juvenil de futbol

Per la seua banda el cap de setmana no va ser molt brillant per als pilotaris pegolins que perderen les seues respectives partides al Campello i Bellreguard.

Comencem parlant en esports de futbol, perquè tot i que el Pego de Tercera divisió va descansar aquest cap de setmana ja que ja hi ha 21 equips en la categoria, si va haver futbol pegolí.

De fet, el juvenil i el regional van iniciar les seues respectives competicions i ho van fer amb resultats positius ja que els dos jugaren fora de casa i van tornar a Pego amb un punt a la butxaca.

I ara parlem de pilota, perquè el dissabte passat continuava el campionat de raspall provincial en trinquet per parelles. Tant el Pego A com el Pego B no van tenir el seu millor dia i els dos van ser derrotats amb contundència. El Pego B és desplaçava al Campillo per a enfrontar-se al Alacant B, en teoria l’equip més fluix dels dos presentats per Alacant. Els pegolins de fet tenien esperances de puntuar, però no van tenir el seu dia i van caure per 25 a 0.

Per la seua banda, el Pego A, que encapçalava l’actual classificació abans d’iniciar-se la jornada és desplaçava a Bellreguard per disputar en el mític trinquet de la Safor la seua partida contra el Gandia C en teoria el gallet del grup. Els pegolins anaven amb molta moral després de les seues victòries contra l’Alacant i el Pego B, però no van poder amb el Gandia que s’enportà la partida per 25-5.

Després de tres jornades disputades, el Gandia C encapçala el grup amb 6 punts i 8 jocs, seguit del Pego A amb 6 punts i 1 joc. En tercer lloc Alacant B 3 punts (+3 jocs), 4t Alacant A 3 punts (0 jocs) i 5é Pego B 0 punts (-12 jocs)La propera setmana es juguen les següents partides:
Pròxima jornada (4a)

Pego B – Alacant B
Gandia C – Alacant A
Pego A (descansa)


221 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!