Els viatges per la península, favorits durant els ponts

Si a l’estiu el creuer era el paquet estrella entre els pegolins i pegolines, en els ponts que ara enfrontem són els viatges per la península. Les destinacions més demandades, Andalusia, Madrid i Toledo. Les cases rurals de les Valls arriben al 75% d’ocupació durant el pont del 12 d’octubre. Per a viatjar sempre s’està a punt, eixa sembla ser, almenys, la tendència majoritària. Depenent dels dies de disposició de cadascú, la gent elegeix una destinació o una altra. Si a l’estiu els creuers i les ciutats llunyanes són el més sol•licitat; amb tres o quatre dies al capdavant, els pegolins i pegolines prefereixen descobrir altres ciutats espanyoles. La tendència per a elegir una zona o altra, es basa, en bona mesura, en l’oratge. A l’estiu el nord és més visitat, ara a la tardor les ciutats del sud són el destí més cercat. Encara que en els ponts la gent escull un poc de tot, així ho afirmava per a Ràdio Pego, Salvador Bañuls, propietari de l’agència de viatges MCO.

La combinació de dades que ofereixen els dies festius 9 i 12 és molt àmplia i hi ha gent que s’haurà pogut permetre tenir des del 5 fins el 14 lliure, altra gent només disposarà de 3 dies o de dies solts que no poden ser apanyats ni amb cola de fusteria. Tot i això la gent que ho tenia clar des de fa temps i no va dubtar en acudir a una agència de viatges no tindrà problemes. Els més tardans, però, no tindran les coses tan fàcils. Bañuls, des de la seua experiència professional recomana a la gent que no s’espere fins a darrera hora per a preparar els viatges, ja que només podran oferir-los el que queda lliure i no el que desitgen.

Una altra opció interessant i que bastant gent també té en ment per a passar els ponts, com els que ara es presenten en el calendari, del 9 i 12 d’octubre, són les cases rurals. A Pego no hi ha, però sí a moltes de les poblacions de la Vall de Gallinera, Laguar i Ebo. Les reserves per al pont del 12 d’octubre arriben fins al 75% segons dades facilitades per la Tourist Info de Pego, l’Atzúbia i Les Valls. La gent que tria aquesta opció sol buscar tranquil•litat, un paisatge harmoniós i muntanyós, una casa antiga exquisidament recuperada o almenys una vivenda acollidora, a més de l’amabilitat que puguen oferir els propietaris i la gent dels pobles on triar passar uns quants dies de descans.


281 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!