Els restauradors de Pego potencien la crosta pegolina cuinada amb arròs bomba

La iniciativa de la setmana gastronòmica de l’arròs, sota el paraigües de les I Jornades de l’arròs de Pego continuen oferint plats típics del municipi i, no tan típics com l’opció per a hui, arròs melós d’ànec i rovellons.
Si la paella va ser la iniciadora de la Setmana Gastronòmica de l’arròs de Pego que té lloc esta setmana al municipi per a promocionar no només este producte de qualitat, sinó també la cuina que es fa als bars i restaurants del poble. Un plat que és associat a la geografia valenciana i del que hi ha una bona representació en el que queda de setmana gastronòmica amb la proposta de divendres del L’om, paella d’abadejo amb flor-i-col o la de dissabte de Ca Vicent, amb paella de verdures. L’altre plat que ressalta en la Setmana Gastronòmica és aquell amb que més s’identifiquen els pegolins i les pegolines, la crosta.

Dimarts la va elaborar el bar Bon dia perquè és la recepta que millor li ix a la cuinera. Dijous és el torn del Restaurant Zorrilla. Pepa Dominguis que ha tingut la millor mestra per a elaborar este exquisit plat. Divendres, la crosta l’elaborarà el Restaurant Rafel amb una diferència important respecte a la resta de crostes. Porta pebrera roja, desvelava Tere Navalón.

Pel que fa a l’arròs bomba, les cuineres i restauradors continuen certificant la seua qualitat òptima perquè qualsevol recepta amb arròs es quede perfecta.

566 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!