Els reis mags li porten un nou cotxe patrulla a Pego

El vehicle “permetrà millorar las persecucions i la activitat rural policial” segon L’Alcalde.

El vehicle és un Tot Terreny de la marca Toyota , diesel i de cinc portes. Compta amb 166 CV de potencia i ve equipat segons les necessitats que el cos policial de Pego ha cregut convenients per a realitzar millor les seues feines diàries, como sirena de última generació, llanterna y carregador, conus difusor con llanterna roja, dos farmacioles de primers auxilis, dos extintores, lector de mapes, emissora mòbil i sis tetràpodes reflectants entre altres. Endemés la patrulla està retolada segons la nova normativa de la Comunitat Valenciana.

Para el Alcalde de la població i edil de seguritat ciutadana, el popular Carmelo Ortolà, “este nou cotxe patrulla es necessari para atendre les necessitats actuals d’un municipi como Pego, doncs cada vegada s’estan donant més avisos de contratemps ocorreguts pel terme, pel que necessitàvem d’un vehicle equipat amb les últimes tecnologies per patrullar el nostre extens terme municipal”. Segons el Primer Edil de Pego, el vehicle també actuarà a les urgències sanitàries i altres emergències, pel què este nou cotxe està habilitat amb cinc portes per a què els diferents acompanyants que puguen pujar amb els Agents ho facen fàcil i còmodament, “sobre tot quan es tracte de gent major”.

Endemés, “el vehicle serà més funcional en les persecucions que puntualment té que fer la Policia Local” segons Ortolà, en clara referència a evitar accidents como el que en juny va sofrir una de las patrulles de la Policia de Pego. Al parèixer, els Agents es trobaven patrullant el terme per la nit quan foren avisats por la Guàrdia Civil de que uns lladres que havien robat en Orba intentaven escapar-se por la carretera que condueix a Pego; els policies estaven patrullant amb un Tot Terreny molt menys potent i amb l’estructura menys pesada que este nou, pel què “quan es veren obligats a realitzar la persecució el cotxe es va desestabilitzar i se’n va eixir de la carretera donant varies voltes de campana”.

“A partir d’aquests Reis tots ens podrem sentir més segurs” afirma L’Alcalde de Pego, ja que a l’augment de la plantilla d’agents i la pròxima oferta d’una plaça d’Inspector en Cap, hi ha que afegir l’augment de la flota de vehicles de la policia, amb el que es podrà actuar més ràpidament en qualsevol situació.
244 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!