Els primers equips del Pego CF resten el cap de setmana

Contràriament, el Cadet i l’Infantil guanyaven els seus respectius rivals.

El Pego Preferent perdia en la seua visita a l’UD Castellonense en un partit vital per a seguir lluitant per la promoció d’ascens a la 3ª Divisió. Diego Miñana, entrenador roget, assegurava que esta victòria rival, “més que mèrit d’ells […]” el problema va estar en el fet que “ells arriben una volta i te la fan i nosaltres hem tingut dos o tres […] i no les fas”.

Per tant, finalment no va poder ser i els rogets van perdre, una altra vegada, amb una acció a baló parat. Així les coses, els de Diego Miñana deien adéu al somni que estaven vivint. No obstant això, l’entrenador del Preferent no compartia el resultat final, tot i que es resignava a admetre que “el futbol és així”.

Queden quatre jornades per a acabar la lliga. En elles, els de Miñana intentaran fer-ho el millor possible perquè, puntualitzava l’entrenador, “matemàticament encara tenim opcions” i és per això que “no anem a baixar els braços encara”. No obstant, Diego Miñana també era realista a l’admetre que “som conscients que tot és molt difícil”.

El pròxim partit serà dissabte al Cervantes: Pego CF – Carcaixent.

Pel que fa al Juvenil, també perdia davant un rival que pareixia més dèbil que els rogets i que, contràriament a eixa imatge, s’avançava prompte en el marcar per un error defensiu. Aitor empatava en el minut 35 amb un gol de falta i, amb l’1 a 1 se n’anaven al descans. L’entrenador del Juvenil, ‘Curro’, es mostrava sever davant l’actitud de l’equip que ja augurava la derrota.

En la segona part es tornava a posar per davant el Muro amb dos tants més. Aconseguia l’1 a 3 en el minut 70. Un resultat que es percebia com a definitiu, ja que el Pego es quedava amb 10 jugadors després de l’expulsió de Venti. No obstant, Víctor encara aconseguia marcar el gol de l’esperança en el minut 75. Malauradament, però, els rogets no van tindre prou forces per a empatar.

Al Juvenil li queden tres partits on intentar quedar el millor possible. El seu proper partit el té a Elx contra el Pablo Iglesias.

L’altra cara de la moneda la trobem amb el Cadet i l’Infantil. Tots dos guanyaven els seus respectius partits.

CADET: 3 a 1 amb dos gols de Joan i 1 de Rony.
INFANTIL: 4 a 2 amb 3 gols de Carles i 1 de Dani.