Els pescadors celebren el seu X Concurs de Fira amb una bona captura

Fins a 32 exemplars de carpa i llisa van poder capturar en un riu amb l’aigua no tan clara com hagueren desitjat per a un dia de pesca. Salvador Cabrera Morell, d’Oliva, guanyava el Concurs després d’aconseguir una captura de 2.780 gr.
Diumenge passat se celebrava a terres marjalenques el X Concurs de Pesca Vila de Pego 2010 organitzat pel Club de Pesca de Pego i patrocinat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament pegolí. Un concurs que va reunir fins a 25 pescadors de Pego i Oliva que es van apropar a les zones acotades de pesca per a poder gaudir d’una jornada de competició tranquil•la. Des de les 10 del matí i fins a les 7 de la vesprada van deixar l’ham a l’aigua a veure que picava. Mentrestant, van tenir temps de dinar i compartir l’afició, com explicava el coordinador d’esports, José Santamaria.

Des del Club de Pesca de Pego en anteriors edicions, quan s’ha celebrat el Concurs Infantil de Pesca Vila de Pego, un dels inconvenients que han donat a conèixer ha estat la falta d’exemplar per a pescar als rius de la marjal de Pego- Oliva. No obstant, en aquesta ocasió, la sort els somrigué i tot i que la xifra de captures no és per tirar coets, entre tots els participants van capturar 32 exemplars, majorment carpes i alguna llisa. En aquesta ocasió allò negatiu per als pescadors va estar l’estat de les aigües, un tant tèrboles.

Salvador Cabrera Morell aconseguia el major pes en captures entre els 25 participants, 2.780 gr. El seguia un veí seu d’Oliva, Vicent Jordà Gómez, amb 2.100 gr. La tercera posició es quedava a casa, a Pego i era per a José Ramon Mas, amb 1.760 gr.
428 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!