Els nous residents estrangers que vullguen votar a les eleccions europees han de manifestar la seua voluntat de vot

Tenen temps fins el 30 de gener de 2014 a l’Ajuntament. Després d’esta data aquells residents europeus que tinguen la voluntat de votar s’hauran d’esperar a l’obertura del període d’al•legacions.
Al mes de maig tindran lloc les eleccions europees, és per això que la Unió Europea comença a moure el mecanisme electoral. En este moment està informant a la comunitat de residents europeus els tràmits a seguir per a poder votar en eixos propers comicis. I és que els residents estrangers comunitaris no tenen prou amb estar empadronats per a votar en estes eleccions, sinó que han de manifestar la seua intenció de vot.
Així, els que estiguen empadronats i encara no hagen manifestat esta intenció, ara poden acollir-se al nou termini obert per la Unió Europea. Estos residents han de tenir la targeta de residència (de color verd). La crida és, sobretot, per als nous residents empadronats. Tenen fins al 30 de gener de 2014 per a manifestar la seua intenció de vot a l’Ajuntament del seu municipi.
A partir del 31 de gener les persones que vullguen manifestar la seua voluntat de votar a les eleccions al Parlament europeu s’hauran d’esperar a l’obertura del període d’al•legacions.
431 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!