Els Moros i Cristians de Pego 2013 ja tenen imatge

El jurat la va triar el passat 15 d’abril i s’ha fet pública a la xarxa social facebook. L’autora és Mª Angeles González Pareja, d’Elx i el seu títol, ‘Cavall’, figura que dóna fons al cartell anunciador d’una de les festes més representatives del municipi. La segona classificada és, a més a més, menció especial a l’artista pegolí millor classificat, es tracta de Rosa Maria Pérez Pérez, amb l’obra ‘Que la festa continue’.
No sabem si tindrà alguna cosa a veure que les capitanies d’enguany estiguen dirigides per dos dones, una Ha-ben-sahina i una algarada, [també un negrer]. El cas és que enguany les millors classificades al concurs de cartells de Moros i Cristians de Pego han estat dos dones. La Junta Central de Moros i Cristians ha donat a conèixer per la xarxa social facebook el cartell que anunciarà les festes de Moros i Cristians d’enguany.

El passat mes de Febrer la Junta Central de moros i cristians de Pego, convocava el 24 concurs de cartell per a les festes de moros i cristians a Pego a celebrar el proper mes de juny, més concretament 28, 29 i 30 de juny.

El termini per a l’entrega de les obres finalitzava el dia 13 d´abril, moment en el què es contaven 33 obres presentades, de 24 participants de diferents parts d´Espanya: València, Benissa, Ciudad Real, Pilar de la Hor…adada, Murcia, Logroño, La Vila Joiosa, Benidorm, Madrid, Elx, Barcelona, Lugo, Badajoz, Castelló, Oliva, Palma de Mallorca, Bizcaia, Navarra, i per suposat Pego amb tres persones inscrites.

El jurat es reunia el dia 15 d´abril i, desprès de diferents deliberacions, atorgava el primer premi a l’obra, ‘CAVALL’, de Mª Ángeles González Pareja, d’Elx. La figura sobreeix sobre el fons ocre del cartell anunciador d’una de les festes més emblemàtiques del municipi.
La segona classificada, a més de menció especial a l’artista pegolina millor classificada, era Rosa Maria Pérez Pérez amb l’obra titulada ‘QUE LA FESTA CONTINUE…’

La Junta Central de Moros i Cristians de Pego aprofitava l’avinentesa per a donar les gràcies a tots el participants i donar-los ànims perqiè tornen a intentar-ho l’any que ve.
482 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!