Els més joves donen la cara

Dos empats en pretemporada contra equips de categoria superior fa preveure que el nivell del Pego juvenil i de II Regional és més que acceptable de cara a la temporada que ve. Avui s’enfronta el Pego B contra el Benissa a les 8 de la vesprada al Cervantes. Entrada de portes obertes. Des de dilluns i, fins el 20 de setembre, es poden matricular tots els xiquets que vullguen per a jugar en les categories que cobreixen des del 7 anys fins el 18. En esports tindrem dues qüestions a desenvolupar, d’una banda els partits de pretemporada, d’altre l’inici del període de matriculació per als joves que vullguen jugar a futbol. Així que abordem en primer terme els resultats obtinguts pel Pego Juvenil i pel Pego B aquest cap de setmana passat. Tots dos equips van aconseguir acabar el partit amb empat, un resultat que, si tenim en comptes els equips als que s’enfrontaven, té molt de mèrit.

Divendres el Juvenil va tenir davant al Gandia Juvenil, un equip que tot i tenir el mateix adjectiu, té una plantilla molt més fort, el que fa que la seua categoria siga superior. Tot i això, en el camp roget no van poder encaixar cap gol. José Santamaria, coordinador esportiu del futbol base, assegura que va estar molt bé l’encontre i el Pego va jugar amb una gran tècnica. El dimecres aquests dos equips es tornaran a veure les cares a Gandia.

Dissabte era el Pego B el que posava damunt la gespa del Cervantes el seu joc, contra el Dénia de I Regional, un equip que té molta més categoria que els rogets, però als que aquests van saber plantar cara i traure pit per poder mantenir el marcador invariable durant els 90 minuts que va durar el partit.

L’èxit del futbol ha obligat a la Regidoria d’Esports a sol•licitar un altre grup de Juvenil per a permetre que tots els xics apuntats a l’equip puguen jugar de cara a l’any que ve, ja que el grup és d’aproximadament 37 jugadors.

I com ja s’ha anunciat prèviament, aquesta vesprada el Pego B rep a casa al Benissa de I Regional, un partit que podran seguir tots els aficionats que vullguen, ja que és un jornada de portes obertes per gaudir del joc de la futura cantera del Pego. Això a partir de les 8 de la vesprada.

No deixem els esports però ara parlem de la nova política de la regidoria d’aquesta àrea, que en aquesta legislatura passa a mans del Bloc, i està dirigida per Joan Carles Cambrils. 5 ó 6 criteris són els que volen desenvolupar: comptar amb unes bones instal•lacions, equipaments i entrenadors; permetre a tots els joves l’accés a l’esport base a un baix cost o gratuït, i que els primers equips tinguen al si de la seua plantilla jugadors pegolins.

La regidoria d’esports ha començat pel futbol, que actualment és l’esport més sol•licitat. Des de dilluns i fins el 20 de setembre els joves, d’entre 7 i 18 anys, poden passar per la segona planta de l’ajuntament de Pego i matricular-se per a aquesta temporada poder jugar en algun dels equips futbolístics de Pego.

La inscripció és de 45 euros és possible perquè l’aportació econòmica municipal al Pego C.F. serà més baixa perquè des de la regidoria d’esports s’entén que un equip de tercera divisió és professional o semiprofessional, explicava l’edil de l’àrea, Joan Carles Cambrils.

410 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!